Porsche belül lévő összes modell tulajdonos véleményére kíváncsi vagyok. Milyen kocsik ezek, melyiket érdemes megvenni és mi a tapasztalatotok róla?
Ennyiért csak a SUV-ot tudom ajánlani a többi ezer egy rejtett hibát tartogathat.
Porsche Cayenne és benzines és automata (Tiptronic-ot), sajnos többi egy teljes körű felújításra szorulna már ilyen áron, meg az nem fér bele az összeg határba amit megadtál a vétel ár mellé. Persze csak ha nem akarsz állandó kellemtelen meglepetéseket.
Egyre készülj fel a üzemanyagköltség magas, visszont a szerviz költségen viszont bőven visszajön, ha csak kicsit is körültekintően választasz.
Hát azaz igazság, hogy mi nem esik szét, tehát teljes körűen fel van újítva hát elég drága.
Akartam egy hobbi autónak én is egy még klasszikus 911-est és rendesen utána jártam. Már az alkatrészt is "arany árban adják".
Akkor 8 millió fölött nézelődjek?
Még van amit legyártok stb, de komplex dogokba már azért nem mennék bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!