Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen motort vennétek ha...

Milyen motort vennétek ha motorvásárlás előtt állnátok?

Figyelt kérdés

Vagy jelenleg milyen motorod van? Japán vagy olasz motort választanál?

És mit gondolsz melyiknek van nagyobb tekintélye? Egy japánnak vagy egy olasznak?

2014. aug. 30. 08:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Egyértelműen Japánban gyártott motorokat tartják a legjobbnak. Ez alól kevés kivétel van (pl: BMW).
2014. aug. 30. 08:40
 2/15 A kérdező kommentje:

Hát igen a bmw az kivétel alóluk. Az német.

Én úgy gondolom hogy a legjobb termékek a japánoktól és a németektől jön. És a magyarok is nagyon jó termékeket gyártottak régen.

2014. aug. 30. 08:45
 3/15 anonim válasza:
nekünk harley-nk van, párommal, de mindenképp Japán! sajnos az olasz mocikra sok a panasz.
2014. aug. 30. 09:03
 4/15 anonim ***** válasza:
Honda vagy yamaha. De ezek közt is vannak jók és rosszak is.
2014. aug. 30. 09:16
 5/15 anonim ***** válasza:
Am pont motor vársárlás előtt vagyok. Télen fogom megvenni a honda cbf 250-esem:D Vagyis jelenleg ezt néztem ki.
2014. aug. 30. 09:17
 6/15 A kérdező kommentje:

Hát persze minden márkának vannak rosszabbak és jobb motorjaik.

Várom még a többiek válaszát.

2014. aug. 30. 10:25
 7/15 anonim ***** válasza:

Jelenleg Hondám van (cibere). Kb. 3,5 éve hajtom (napi szinten); kis híján 60 000 km-t húztam bele. Nem sufnituningolom és nem kontárkodom össze. Rendszeresen szakszervízbe hordom és ennek köszönhetően kutya baja sincs. 100%-ig elégedett vagyok. A munkatársam Duki 999ese ugyanilyen állapotú. Ha a gondos gazdi rendszeresen elvégezteti a megfelelő karbantartásokat, akkor mindegy, hogy olasz / japán / német / angol ...stb. gyártmányt vesz. Mindegyiknek megvan a maga achilles-sarka, így legfeljebb a szervízszámla végén fog más-más összeg szerepelni.

70 000-nél tervezem a cserét és szeretnék egy egzotikusabb gyártmányt (talán egy használt Agusta).

Tekintély? Kinek mi számít? Ár? Erő? Kinézet?

Vedd azt, ami éppen tetszik...

2014. aug. 30. 10:31
 8/15 anonim válasza:

ha sport motort szeretnel akkor mindenkeppen a Yamaha R6 ost javaslom. Utanna a honda cbr 600rr, es a suzuki gsxr 600. termeszetesen ha nagyobbat akarsz, mindeggyikbol van 1000 kobcentis is.

ha kenyelmesen szeretnel motorozni, de a hang utan bolondulsz, akkor a Honda hornettet ajanlom :D

2014. aug. 30. 10:33
 9/15 A kérdező kommentje:
Tekintély. Hát hogy pl melyuket tarják többre az emberek. Melyikre néznek jobban fel. Melyik motort nézik meg jobban.
2014. aug. 30. 10:39
 10/15 anonim ***** válasza:

Áááá! A sznobfaktor? :)

A ritkábbat és dörgősebbet jobban megnézik (még a motorosok is - én is). Ha sportmotorban gondolkodsz akkor javaslom a Panigale-t megvételre slip-on dobbal. A szentendrei korzón már az Agusta F4 nem elég ritka...

2014. aug. 30. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!