Motorvásárlás után, hogyan hozzam el a motort?
Szóval hamarosan fogok venni egy 50 köbcentis sport motort de nem tudom, hogy hogyan lenne érdemes elhozni. Csak mert ha mondjuk Budapesten veszem meg akkor onnan haza menni az jó 200 km. De eddig csak robogót vezettem úgyhogy nem tudom így bele kéne-e vágnom, vagy inkább bérelni egy utánfutót és úgy lehozni? Szerintetek?
Egy szezont robogóztam, úgyhogy annyi tapasztalatom van.
Jobban jársz az utánfutóval. Nem is azért, mert még nem vezettél váltós motort (bár az se előny most), de 200km egy 50-es sportmotoron.... hát, meggebednél, az fix. :)
Esetleg egy 3. megoldás: nincs valaki a rokonságban, akinek van tapasztala váltós motorral?
De most jut eszembe, hogy nem is tudnád lábon elhozni, nem? Mivel biztosításod még nem lesz rajta, így nem mehetsz ki közútra. Vagy én tudom rosszul?
A biztosítás nem gond, meg lehet kötni pár perc alatt.
De inkább utánfutó, mert ki akar 3 órát ülni ilyenkor smkp-n? Főleg főúton, forgalomban.
Én motoroztam eleget hóban-fagyban, néha poénból jégen, de mostanság inkább megvárom a jóidőt.
Hy!
Én az ilyet simán lábon hazavinném :) Kis túra belefér,ilyenkor vagy az van hogy elkérem az érvényes biztosítást az előző tulaj szerződésével vagy ahogy megveszed a mocit és egyből kinézel egy biztosítót ami a közelben van és megkötöd rá.
Ha ez nem jó megoldás akkor haza lehet vinni kombi autóban úgy hogy kiveszed az első és hátsókerekét(így befér)
vagy béreltek egy utánfutót,vagy valakitől szerzel egy furgont vagy bérelsz furgont.
nincs az ismerőseid között olyan akinek van kisteherautója, vagy utánfutója? mi is mindig kisteherautóban hozzuk a motorokat spaniferrel lefogatva, ez a legbiztosabb módszer szerintem, de ha utánfutón hozzátok az sem rosszabb semmivel.
200km nagyon nagy táv egyhuzamban elsőre, ha nincs kisteher vagy utánfutó akkor béreljetek olyan 3-4ezer forint egy napra, én mindenképpen ezt javasolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!