Hány éves kortól lehet vezetni tanulni és jogsit szerezni? 16L
16 és fél éves korodtól mehetsz kressz tanfolyamra B kat jogsihoz. (óraszám/héttől függ, nekem 2 és fél hónap volt, társítva az egészségügyi vizsgával)
17-et be kell hogy töltsd, hogy kocsiba ülhess, és elkezd a rutint, vagyis a tanpályás lavírozásokat. Majd ha ez megy irány a forgalom, éjszaki vezetés, stb...)
Ha készen állsz, akkor az okatóval egyeztetsz egy vizsgaidőpontot, és vizsga.... Nem nagy kunszt ez a jogsis ügy am, Ne parázz...
Nem, már 17 éves korod előtt autóba ülhetsz. Egészen pontosan 16 év 9 hónap után, mert akkor tehetsz KRESZ-vizsgát és anélkül nem vehetsz részt gyakorlati képzésben. 17 évesnek kell azonban lenned, hogy rutinvizsgát tehess.
(a kereső használatát most hagyjuk, csakúgy, mint azt, hogy kb. 1.250 hasonló kérdés van már az oldalon)
amelyik neked teccik vagy ami olcsóbb:D
mert végülis minden könyve ugyanazt írják le mert csak 1 kressz van :D
3. vagyok:
Ne siesd el a könyv vásárlást, mert nekem mikor tanultam jogsizni, 2 éve, az oktató szerzett be minden könyvet, CD-t stb-it, és beszerzési áron adta nekünk....
Tehát ami rá volt írva, abból lejött a 20%-os áfa..
Vagy ha nem beszerzési ár, akkor kedvezményes ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!