Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Renault clio vagy twingo?

Renault clio vagy twingo?

Figyelt kérdés
Mik a vélemények a két autóról? Használtan veszek kocsit, de nem tudok dönteni. Egyedül fogom használni, nem nagy távolságokra kell nekem, csak egy egyszerű kisautóra van szükségem.

2014. aug. 26. 14:17
 1/6 anonim ***** válasza:
34%
Honda civic
2014. aug. 26. 14:56
 2/6 anonim ***** válasza:
nekem Clio van, sokkal inkább 'autó", és van dízeles is belőle. Clio tömegautó, minden van hozzá, olcsón.
2014. aug. 26. 15:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Annak idején a Műegyetemen a mechanika tanárom egyik előadásán a Clio-t hozta fel példának, hogy milyen jó a futóműve. Szerintem a kívülről is jó arányokkal rendelkezik, a 2-es ráncfelvarrott változatának egész komoly a műszerfala, az 1,4-es benzinmotorral már jól is megy. A Twingo inkább csak városba való.
2014. aug. 27. 13:09
 4/6 anonim ***** válasza:

Na ha már ennyire belementünk...:) Van 1.4-es benzines és 1.5-ös dízel cliónk is. A futómű fantasztikus, jó gumikkal és nehéz lábbal már egész komolyat lehet velük autózni (természetes széria átlagautókhoz mérten). Egyetlen gyengéje van, ha keményen vezeted, a hátsó kerékcsapágyat pár havonta cseréni kell. De egyórás meló otthon:)

Az utolsó kommentelőtől kérdezném, mit mesélt a tanárotok a Clio futóművéről? Kíváncsi lennék:)

2014. aug. 27. 16:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Amúgy, szerintem ezt a kérdést el is döntöttük neki:)

Hacsak nem fülig szerelmes a Twingo designjába:)

2014. aug. 27. 16:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Legalább 10 éve hallottam már azt az előadást, úgy emlékszem az autó konkrét műszaki paramétereiről, alkatrészeiről nem beszélt. Nyilván az átlagautók között számít jónak, nem Porschékhoz, Ferrarikhoz képest.:-)
2014. aug. 29. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!