Szerintetek gáz egy renault twingo (1993-2007) egy 18 éves srácnak?
Figyelt kérdés
Sokan írták hogy női autó meg ilyenek.2014. aug. 15. 21:19
1/11 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Jó kis kocsi, ráadásul ha kell, aludni is simán lehet benne. Akár ketten is. Jó a belső tér kialakítása.
2/11 anonim válasza:
Ha rózsaszín akkor igen,ha pl fehér akkor nem! :)
4/11 anonim válasza:
Nem gáz szerintem, vicces kis kocsi. Ha én vennék, biztos tennék rá egy matricát azzal a felirattal, hogy: "Inkább ezzel járok, mint gyalog". Szerintem vicces lenne :D
5/11 anonim válasza:
Szerintem gáz. Egyrészt egy Renault mindig gáz és megbízhatatlan másrészt a TWINGO egy cseppet sem férfias, én még nem is láttam igazi férfit Twingoba.
6/11 anonim válasza:
hát figyelj, ha te kérted/választottad/vetted, akkor felmerülhet, hogy valami nincs rendben veled... :D de ha ezt adta az "élet", akkor semmi gond...
8/11 anonim válasza:
Csajos autó, de nem te lennél az első hím nemű aki ilyet vezetne.
9/11 anonim válasza:
nem gáz, jó kis kocsi és időtáló a formája, elég egyedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!