Fiat doblo xenon izzó (többi lent)?
Figyelt kérdés
xenont szeretnék belerakni. meg lehet oldani nagyobb átalakítás nélkül, vagy cserélni kell a lámpát is?
(bocsi a hülye kérdésért, nem értek hozzá)
2014. aug. 25. 20:57
1/6 anonim válasza:
Mindent cserélni kell, egy ilyen átalakítás nem játék - 50.000 HUF fölötti összegre számíts.
2/6 anonim válasza:
Plusz meg se engedett dolog automata magasság állító nélkül.
3/6 anonim válasza:
És fényszórómosó is elő van írva. Doblóhoz egyébként létezik xenonos lámpatest?
4/6 A kérdező kommentje:
láttam már neten, úgyhogy elvileg van :D de ha úgyvan, le is gyártatom, meg gondoltam hogy nem lesz olcsó, csak nem tudtam hogy mekkora átalakításra számítsak :D
2014. aug. 25. 23:27
5/6 anonim válasza:
Felejtsd el. Az első vizsgán kivágnak vele. Kell bele automata fényszórómagasság állító, fényszórómosó, persze új lámpa, trafók, stb. Ráadásul ha a kocsi rendszere figyeli az égők kiégését, állandóan hibát fog jelezni, mert a xenon kevesebbet fogyaszt, ergó hibának látja. Ezenfelül a barmolt xenonban is kb. 30.000 V a gyújtófeszültség, az nem játék. A kínai, távolról rendelteket meg se próbáld, gagyi szarok. Ha annyira jó fényt akarsz, akkor tegyél be enyhén kékes árnyalatú, emelt watt számú égőt. Ha meg csak jampizni akarsz,arra egy Fiat Doblo nem igazán jó.
6/6 A kérdező kommentje:
nem sok közöd van hozzá mit csinálok... nem lebeszélést kértem, hanem választ. jampiskodjál máshol a szakértelmeddel, páá
2014. szept. 16. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!