Van olyan fekvő minás AC/LC 70cc henger amit a gyári önindító is elbír?
összevissza beszélsz te gyerek...
ha rövid a hasznos lökethossz, csökken a végnyomás, mivel ha 2-3 mm-el magasabban zár a kipufogórés, a dugattyú csak onnantól kezdve kezd sűríteni, tehát a végnyomás is kisebb lesz...
ne keverd össze a kompresszió végnyomást a kompresszió viszonnyal, a kettő nem ugyanaz...
egyébként ha jó állapotban lenne, betekerné bármelyik hengert, mert akkora különbség nincs köztük... szerintem inkább csak szimplán szar az akksi, vagy az önindító...
7# Arról a kompresszióról beszéltem amivel az indítómotor birkózik meg és nem a sűrítés hatékonyságáról.
Önindító vadi új benne, és az aksi is és így is csak melegen viszi...
Régebben hallottam egy valami 'top' nevezetű márkáról ami gyártott olyan 70cc hengerszettet ami a gyári kompressziót produkálta, így vitte az önindító ugyanakkor közel 13-14 le adott le. Anyaga meg nem is öntöttvas vagy alumínium volt hanem egy harmadik, csak már az se rémlik. Igazából lényegtelen mert már nem árulják. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!