Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi az élettartama egy 50...

Mennyi az élettartama egy 50 cm2 - es robogónak, km - ben és évjáratban? A robogóknál is szokás a kilóméterórát visszapörgetni?

Figyelt kérdés

2014. aug. 23. 23:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Persze, hogy szokás. Pörgetik is vissza ezerrel. Egy 2000-es modell esetében gyanús lehet a 15000 km. Az élettartamuk pedig használat függő, attól függ, hogy mennyire hajtotta az előző tulaj. A km óra állására nem szabad hagyatkozni.
2014. aug. 23. 23:12
 2/4 anonim ***** válasza:
54%

kismotoroknál nem nagyon pörgetnek órát, inkább a km óra meghajtó spirálnak jó szokása elszakadni, így még maga a tulaj sem tudja mennyivel/mennyit megy a motorral... :D

nem lehet megmondani egy ilyen motor élettartamát, mivel nem mindegy, hogy nagyapám járkál vele 30-al a faluban, vagy a tizenéves pistike minden nap 5x megnézi a motor végsebességét... hidegen...

meghallgatod, mész vele 1 kört, ha jól húz és nem zörög/csörög/"ciripel" a blokk, nem fullad, nem magas az alapjárat, akkor nincs mechanikus baja...

én km spirál nélkül vettem az enduromat, zörgött a blokk, alig volt kompresszió, hajtottam amíg ment, mikor széthullott kapott vadonat új csapágyakat, főtengelyt, szimeringeket, henger szettet, vettem rá új km spirált, visszatekertem az órát 0-ra, bejárattam, és összerakás óta van benne 1400 km, hibátlanul működik, néma csöndes a blokk és megfutja a 85-87-et, pedig a jó isten se tudja igazából mennyit ment, de mivel a blokkban minden új, ezért ez nem is számít...

2014. aug. 23. 23:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, aki haszonszerzés céljából árul ilyen gépeket, és nincs kockázata sem, mert se műszaki vizsga, semmi. Azt nehéz kitalálni hogy valójában mennyit ment, nem egyformán használják, mert van aki egy szezonban csak azzal jár van aki még rosszabb időben is.
2014. aug. 23. 23:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Szokás ott is.

Az állapotát nézd meg. Ha vigyáztak rá akkor állítólag közel 50.000km-t elmegy de fele ennyit biztos hogy bírnia kell.

2014. aug. 24. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!