Mennyi az élettartama egy 50 cm2 - es robogónak, km - ben és évjáratban? A robogóknál is szokás a kilóméterórát visszapörgetni?
kismotoroknál nem nagyon pörgetnek órát, inkább a km óra meghajtó spirálnak jó szokása elszakadni, így még maga a tulaj sem tudja mennyivel/mennyit megy a motorral... :D
nem lehet megmondani egy ilyen motor élettartamát, mivel nem mindegy, hogy nagyapám járkál vele 30-al a faluban, vagy a tizenéves pistike minden nap 5x megnézi a motor végsebességét... hidegen...
meghallgatod, mész vele 1 kört, ha jól húz és nem zörög/csörög/"ciripel" a blokk, nem fullad, nem magas az alapjárat, akkor nincs mechanikus baja...
én km spirál nélkül vettem az enduromat, zörgött a blokk, alig volt kompresszió, hajtottam amíg ment, mikor széthullott kapott vadonat új csapágyakat, főtengelyt, szimeringeket, henger szettet, vettem rá új km spirált, visszatekertem az órát 0-ra, bejárattam, és összerakás óta van benne 1400 km, hibátlanul működik, néma csöndes a blokk és megfutja a 85-87-et, pedig a jó isten se tudja igazából mennyit ment, de mivel a blokkban minden új, ezért ez nem is számít...
Szokás ott is.
Az állapotát nézd meg. Ha vigyáztak rá akkor állítólag közel 50.000km-t elmegy de fele ennyit biztos hogy bírnia kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!