Mire számíthatok az 5. -ik forgalmi vizsgán?
Nehéz mit mondani, mert ugye alkalmanként lehet 10 kisebb hibát véteni, ettől még sikeres a forgalmi vizsga.
Esetedben ez azt jelenti, ha orbitálisat nem hibáztál eddig egyik alkalommal sem, akkor összesen 40-nél több egyszerű hibát szedtél össze, ami nem semmi teljesítmény.
A vizsgabiztosnak 40 perc alatt kell eldönteni, hogy a vezetésed veszélyes-e a forgalom többi résztvevőjére nézve, vagy esetleg magadra. Mondják, igazán tudni vezetni autót csak egyedül és pótpedálok nélkül lehet megtanulni, azt is nagyjából 7-10 ezer levezetett kilométer után. Az biztos, hogy a KRESZ-t a forgalomban pillanatok alatt kell tudni alkalmazni, felismerni a helyzetet és annak megfelelően cselekedni.
Helyzeted nem könnyű, mert az 5. forgalmi vizsgád következik, s ha ismét elhasalsz, a PÁV vizsgálat dönti el, hogy egyáltalán alkalmas vagy-e autóvezetésre.
Nem fog PÁV-ra menni, mert újra kell kezdenie ha nem sikerül a KRESZ.
Persze nem csak pénzzel lehet átmenni a vizsgán, nekem elsőre hibátlanul és pénz nélkül sikerült.
Ne izgulj, hanem próbálj nyugodt maradni.Tudom ilyenkor elég nehéz :)
Remélem sikerül majd.
Sziasztok!
Tudom, hogy már nem mai a kérdés, de én is idetaláltam 9évvel később és más is rákeres még erre a kérdésre.
Sajnos igazából itt mindenki beleállt a kérdezőbe.
Ugyanebben a helyzetben vagyok most én is, és igazából sokszor a "vizsgadrukk" szindróma a baj.
Annyira görcsösen akarjuk, és annyira rettegünk a sikertelenség élményétől hogy sokszor ez a vizsgán figyelmetlenségbe torkollik.
Erre lehetne az a válasz, hogy akkor most forgalomban is izgulni fog és figyelmetlen lesz?
Nem!
Szerintem mindenki nyugodtabb, és jobban tudd koncentrálni ha nem ül mögötte egy stresszfaktor.
Aki leszólta a kérdező, az szerintem már nagyon elfelejtette a forgalmi vizsga előtti gyomorideget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!