Mire számíthatok az 5. -ik forgalmi vizsgán?
'pitianer dolgok' miatt nem huznak meg negyszer. konnyu masra kenni meg a korulmenyekre, de az igazsag az, hogy ez veszelyes uzem, es mar igy is elkepeszton sok alkalmatlan ember vezet nap mint nap.
az otodik vizsgan ugyanarra szamithatsz, mint az elozo 4-en, maximum meg idegesebb leszel, mert ha megbuksz, mehetsz PAV-ra, hogy kideruljon tenyleg alkalmas vagy-e vezetni.
Pitiáner dolgok miatt nem jár azonnali bukás, tehát valószínűleg annyit hibáztál hogy összegyűlt annyi büntetőpont hogy megbuksz. Ha egyből buktattak, kíváncsi lennék mi lehetett az a pitiáner dolog.
A legegyszerűbb hogy megbeszéled az oktatóddal, ő pontosan látja miben kéne még fejlődnöd, odafigyelned. Amíg nem tudsz biztonságosan közlekedni, addig felesleges vizsgára menni.
akkor miért éri meg neked, hogy fizeted a vizsgadíjat, ötödjére plusz a plusz órákat?
20asból simán kijöttél volna már az elsőn, ha tényleg csak ennyi hibáid voltak.
ha nem adsz pénzt, úgyse engednek át könnyen, sajnos..:\
6-os voltam
Baromság. Nem kell lefizetni a vb-t. Én két jogsit szereztem, mindkettőt elsőre. Megoldható ez, csak figyelmesnek kell lenni.
" Az első 3-nál sikerül rossz parkolóhelyet kiválasztanom"
Azaz nem fért be a kocsi, de te azt hitted jó lesz?
"illetve az egyiknél rosszul manővereztem és nem fért volna be az autó eleje"
Miután háromszor buktál parkolás miatt, nem kellett volna ezt gyakorolni?
"Az utóbbin pedig piros lámpánál áltunk 3 gépjármű volt elöttem, zöldet kaptunk de mire a lámpához értem sárgára váltott és én tovább mentem hogy ne a zebrán fékezzek be."
Zebrán nyugodtan megállhatsz.
Nekem csak 1 volt belőle... De állítólag az 5. a legnehezebb (ilyenkor már elég nagy a teher mivel tudatában vagy annak ,hogy ez az utolsó dobásod majd jöhet a PAV)!
Azt szokták mondani: ha négyszer nem sikerült akkor ötödszörre csak a szerencse segíthet semmi más! (Tudom... néha fájdalmas az IGAZSÁG)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!