Engem egyszer megállítottak, mert az egyik hátsó lámpám kiégett. Amíg ellenőrizték a papírjaimat, én elkezdtem kekszet enni, aztán (minden hátsó szándéktól mentesen) megkínáltam a rendőröket is. Ők vettek, aztán mondta az egyik, hogy csak azért nem büntetnek meg, mert megkínáltam őket. :)
2010. jan. 20. 16:45
12/17 BeerHunter válasza:
Egyik jó barátom a jogsit, személyit, lakcímkártyát abban a papír tartónak az egyik felében (másik már leszakadt) tartja, amit most adnak a jogsihoz. Pénztárca nem volt nála, mert csak elugrott valahova, úgyhogy az 5000-esét csak beledobta ebbe a tartóba. Rendőr-bá megállít, csak rutin ellenőrzés volt, szóval nem szabálysértésért állították meg, és kéri a rendőr az iratokat, ugye. Átad, pénz kivesz, visszaad, további jó utat. Nem volt ideges a barátom, gondolhatjátok. Szólni nem mert, mert akkor úgyis talál egy 10-es biztosítékot, amihez nincs pót az autóban stb. Nem kell félteni ezeket.
2010. jan. 20. 17:48
13/17 anonim válasza:
utolsó az elég pancser volt. úgy értem, ha nem akarod lefizetni a rendőröket, akkor ne adj nekik olyan cuccot amiben van egy 5000es. Ez olyan mintha kaját adnék a kutyának, de mondanám, hogy ne egye meg.
viszont az a kekszes történet elég kemény volt:D
én azt ismerem, hogy berakod forgalmiba, aztán ha megkérdezik, hogy ez mégis mi, akkor azt mondod véletlenül maradt benne...ezzel sok mindent nem lehet kezdeni.
2010. jan. 21. 09:12
14/17 BeerHunter válasza:
A barátom sem direkt hagyta benne. Elfelejtette, hogy benne van. Ennyi. Ha te még soha semmit nem felejtettél, akkor ügyes vagy.
2010. jan. 21. 16:52
15/17 anonim válasza:
Ó, még alkudozni is lehet... Biztos úr, maga szerint hány csillag van ma este az égen? :D
2010. jan. 21. 18:20
16/17 anonim válasza:
A kekszes írás róhadt jó volt. :D
Engen a kutyákra emlékeztet, ha nagyon agresszív és ugat,mindig van nálam szalonna. Utána nem lehet levakarni :D
2010. jan. 21. 21:58
17/17 anonim válasza:
de, én is felejtettem már el dolgokat.
én arról beszélek, ha valaki bent hagy 5 ezer forintot valamiben amit odaad a rendőrnek, akkor utána ne azt mondja, hogy mocskos szemét rendőr, hanem röhögjön inkább magán.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!