Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy lehet felajánlani egy...

Hogy lehet felajánlani egy rendőrnek pénzt, hogy nehogy vesztegetéssel vádoljon?

Figyelt kérdés

Szóval valamennyire kétértelmű mondat kellene, hogy ha mégsincs benne, akkor legalább a vesztegetést ne tudják rám sózni.

Előre is köszi a válaszokat :)

2010. jan. 15. 10:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
A rendőr szokta ezt kezdeményezni.... Nekem mikor ellenőrzés után visszaadta a forgalmimat azt mondta, hogy helyezzem bele nyugodtan azt az "ajándékot", amit neki és a családjának szánok és adjam vissza egy perc múlva.... Majd állt a kocsi mellett és nézelődött. Iszonyú megalázó volt, meg tudtam volna ölni, de mivel ők ketten voltak, én egyedül, nem tehettem semmit. De pénzt nem adtam, mert ha keveslik, így is rámsüthették volna, hogy én kezdeményeztem. Szóval inkább a feljelentést választottam.
2010. jan. 15. 10:27
 2/17 anonim ***** válasza:
37%
hát arra vigyázz hogy ha két rendőr van, akkor is csak az egyik hallja, mert akkor ha megvádol hogy vesztegetted, akkor 1:1, az ő szava a tiéd ellen. és mondj annyit, hogy "nem lehetne ezt valahogy elintézni?":D
2010. jan. 15. 10:33
 3/17 anonim ***** válasza:
12%

biztos ur elfogad egy kiscsekélységet az ügy tisztázására!

Nekem bejött bár én elég vonzonak mondhatom magam és a rendőr se volt rossz!

Szóval azóta van egy pasim egy rendőr pasim persze az esetet nem szexel nem pénzel tettem hanem meghivtam egy üditőre!

2010. jan. 15. 10:59
 4/17 anonim ***** válasza:
90%

sehogy.

nem éri meg, inkább válaszd a feljelentést vagy a bírságot, minthogy az őrszobán csücsülj pár órát.

2010. jan. 15. 11:49
 5/17 A kérdező kommentje:
köszi, mindenkinek, de még jöhetnek a válaszok
2010. jan. 15. 13:34
 6/17 anonim ***** válasza:
71%

ha helyben fizetek akkor mennyi?

ha korrupt beütéssel rendelkezik, akkor lefog neki esni, h ezt akár úgy is érthetem h lefizetem. ha nem, akkor a helyszíni bírságra fog gondolni.

2010. jan. 15. 13:50
 7/17 A kérdező kommentje:
ma 13:50 - szuper köszi ilyesmire gondoltam
2010. jan. 15. 16:54
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha valamiben ludas vagy..és te ezt tudod (lejárt valamelyik papírod,nem voltál bekötve,kicsivel gyorsabb voltál,telefonáltál stb: Beleteszed a forgalmidba a pénzt,és megkéred nézze már meg még-egyszer mikor jár le a zöldkártya érvényessége,akkor ő választhat,hogy visszaadja : uram/hölgyem itt maradt a pénze. Vagy,elteszi szó nélkül és nagy valószínűséggel tovább enged anélkül hogy vizsgálódna tovább,szondáztatna ..ilyesmik..,persze ezt is ésszerű határokon belülre vonatkozik ez : tök részegen felesleges próbálkozni,és ne is próbálkozzon senki sem,attól inkább vegyék csak el a jogsit.
2010. jan. 15. 18:12
 9/17 anonim válasza:
28%

AKI PÉNZ AJÁNL FEL A RENDŐRNEK AZ MAGA IS KORRUPCIÓT KÖVET EL! AKTÍV VAGY PASSZÍV ÉRTELEMBEN.

BŰNCSELEKMÉNY ELFOGADNI ÉS FELAJÁNLANI IS!

HIRTELEN AZON KAPHATOD MAGAD, HOGY LEKAMERÁZTAK ÉS MEHETSZ A BÖRTÖNBE, MERT MEG PRÓBÁLTÁL MEGVESZTEGETNI EGY RENDŐRT!

SENKI NE AJÁNLJON FEL PÉNZ, MERT BŰNCSELEKMÉNYT KÖVET EL AZZAL!

2010. jan. 20. 12:14
 10/17 anonim ***** válasza:
16%
Az a rendőr, aki zsebre dolgozik, nem rendőr, hanem egyenruhába bújtatott bűnöző. De te is az vagy, ha pénzt kínálsz fel neki. A vesztegetés elég súlyos bűncselekmény, neki az állásába kerül, de téged is elítélnek, bíróságon. Kicsit több az, mint a kiszabható bírság, amit el akarsz kerülni. Nem árt vigyázni. Az is előfordulhat, hogy az intézkedő rendőr mosolyogva átveszi a forgalmiba helyezett pénzt, aztán kattan a bilincs a kezeden, előállít és megteszi a feljelentést.
2010. jan. 20. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!