Mi ez az új őrület? Minden lámpánál leállítani az autót?
A start-stop rendszeres autókban egyrészt más akksi van, másrészt elég komoly elektronikája van, sok feltételnek kell teljesülnie hogy leálljon a motor.
Legfőbb oka hogy van az a fogyasztás mérési szabványa, mert ezzel lehet csalni.
És ha pirosnál nem jár a motor akkor nem éget üzemanyagot sem, így tényleg kevesebbet eszik. Persze egy idő után előjönnek ebből a hibák. De mivel ezek jellemzően új autókban vannak, így az első tulaj már eladja az autóját mire ezek előjönnének.
Én nem látok ilyet, bár nem is pesti vagyok. Had állítsa csak le ha ezzel könnyít a lelkén...
tudod az jelentős része hülye, de minimum buta :D Mivel az autóvezetőket emberek alkotják, így ez az autósokra is érvényes. Sokszor tettem már fel én is kérdéseket magamban, nemcsak az autók+emberekkel kapcsolatban, de rájöttem hogy felesleges mert megbolondulsz egy idő után :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!