Hogyan kell leállítani a hátsó ablaktörlőt Opel Vectra C-n?
Figyelt kérdés
Tudjátok az a vissza ugrós kapcsoló.2013. okt. 16. 21:29
1/6 anonim válasza:
Szerintem ugyanolyan elven műxik a kapcsoló mint az F Astrában. Tehát az ablaktörlő kapcsolónak két ilyen állása van. Ha le van nyomva (kormánytól távolabbi állás) ott szakaszosan megy a hátsó ablaktörlő, ha előrekattintod ott nem megy a hátsó.
Ha befele nyomod a kart, a benti állásból, akkor pedig folyamatosan törli a hátsó ablakot, és közben nyomja hátulra a mosófolyadékot. Ugyanúgy mint előrehúzva.
2/6 Sinead válasza:
A C Corsámban akkor működik a hátsó, ha az ablaktörlő kar előre van kattintva. Akkor is működik, ha nincs előre kattintva, csak az első van bekapcsolva, de tolatásban van az autó. Vedd ki üresbe, és kattintsd ki a kart.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi. De mondom, hogy a kar az mindig visszaugrik a kezdő állásba ezért bonyolódik bele az ember. Nincs olyan, hogy előre beakasztom.
2013. okt. 17. 14:55
4/6 anonim válasza:
Hasonló van nekem a H Astrán. Próbáld ki, hogy még egyszer előre nyomod a kart. Nekem akkor hagyja abba.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi :D
2013. okt. 17. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!