Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tuningolás ér valamit?

Tuningolás ér valamit?

Figyelt kérdés
2014. aug. 19. 16:38
 1/6 A kérdező kommentje:

Mármint a motortuning:

[link]

2014. aug. 19. 16:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Rendes tuning, szakértővel megcsinálva igen, persze ennek ára is van. Ilyen univerzális tuningbox átverés, hogy lehetne egyetlen program jó az összes autóhoz? Komoly mérnöki teljesítmény lenne.
2014. aug. 19. 16:42
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez vicces honlap.

Nagyobb teljesítmény kisebb fogyasztással. honnan veszi a több erőt ha kevesebbet eszik? A levegőből?

Meg ha tényleg ennyire egyszerű lenne, miért nem rakják bele a gyártók, akik millió eurókat költenek egy-egy motor kifejlesztésére?

2014. aug. 19. 17:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Én ebből kettőt fogok rakni az autómba! :D

Ahogy írták, a tuningolás ér valamit. Ez nem tuningolás, ez átb@ xás :D

2014. aug. 19. 22:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Az ilyen univerzális tuningboxok szarok. Semmilyen paramétert nem változtat meg, csak a befecskendezési mennyiséget meghatározó négyszögjelet erősíti fel, tény hogy jobban megy a kocsi, de általában nem hoz annyi többlketteljesítményt, amennyit ráírnak, plusz kormol is jobban a motor. Ez a tuningolás legalja, szerintem ne élj vele, ha mindenkép akarod akkor vidd el egy normális profi chiptuningos műhelybe, ahol típus, de van hogy konkrét autóspecifikusan új szoftvert írnak, és az nem is ennyibe kerül, de jó is. De ez csak szoftveres tuning, a komoly motorátépítés az teljesen más világ, és árakban határ a csillagos ég...
2014. aug. 19. 23:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Letettem róla.
2014. aug. 20. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!