Hogyan tehetem egyedivé a kocsim, ha nem akarok köz röhej tárgyává válni?
Van egy régi 4 es golfom. Minde gyári rajta.
Szeretném kicsit egyedivé tenni, de normális keretek között, szóval vasalódeszka nem kell a tetejére, se színes felnik, meg Mély láda a csomagtartóba!
Amiket láttam egyedivé alakítani, az mind ilyen hatás vadász volt.
Mi alakítható a kocsin, vagy benne, hogy egyedi legyen, de nem akarok boyracer lenni?
Vagy hagyjam úgy ahogy van?
olyan dolgot zártál ki ami miatt már csak annyit érdemes csinálnod hogy minél jobban vissza hozod a gyári állapotot.
a /vasaló deszkát/ még megértem hogy nem kell de hogy egy szép felni miért nem kell azt nem vágom.
a mély nyomó pedig nem varázsol egyedivé egy autót,a komplett jól meg válogatott és minőségi darabokból jól beállított autóhifi viszont nagy élményt nyújthat neked az út során.
A Golfoknak megvan az az előnyük (legalábbis szerintem), hogy letisztult formaviláguk van. Nagyon hozzányúlni nem érdemes.
Én max annyit csinálnék a helyedben, hogy keresnék egy szép alufelnit alá, esetleg kicsit sötétíteném a hátsó üvegeket (nem max feketére!), és nagyon max egy 40/40-es ültetést aládobnék. De az utolsó nem is muszáj. És ennyi. Többet kár csinosítgatni.
Valami ilyesmire gondolok, ezek nekem tetszenek:
Ez se rossz, csak kár rá az a küszöbspoiler: [link]
Én a letisztult formákat szeretem.
Full gyári állapot, egy szép felni, és egy komoly ültetés...ennyi.
Egy nagyobb alufelni és egy kis ültetés. Pár inspiráló kép:
Szeritntem nagyon szépek, de az tény hogy a magyar utakon egy-egy ilyen mértékben leültetett autóval kihívás közlekedni. De egy 40/40 vagy egy 60/40-es ültetés még élhető itthon is.
Egyik sem bazári, meg kétezres évek eleji részing sztájl.
Én 14 vagy max 15" csillagfelnit tennék alá.Nagyon feldobja az autót egy jó alufelni és egy kis ablak fóliázás,se árt.A kocsid is jobban fog kinézni és több előnye is van a fóliának!
A lámpákat is lehet variálni első hátsót (angel eyes kristály sötétített) lámpával a belsejét meg egy jó üléshuzat kormányvédő meg pár apróság feldobja.
Viszont ezeket a vacak 2-3000 ft os sport pedálokat váltógombot meg a sport kipufogó véget spoilereket kerüld!Ezek teljesen fölösleges cicoma ráadásul nagyon sok van belőle és nem szép!A hangcucc meg lehet gyári vagy kis cd-s rádió hozzávaló hangszórókkal.Nem muszáj erősítő meg mély láda nekem is csak usb-s rádió van benne 4*50w os de bőven elég!
Szerintem a Golf IV eleve nem egy rossz formaju auto, amit en csinalnek (nem tudom hogy a tied hogy nez ki) de amit lehet szinre fujatnek (diszcsikok, lokharito alja), illetve tennek bele egy ultetoszettet (60/40-est) illetve ami szerintem illik hozza az Audi TT 16"-os felni garnituraja felpolirozva...
Szerintem szep is es ugyahogy egyedi is...Bar izlesek es pofonok tudom de nekem igy tetszene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!