A lagunám világítása nem tetszik. Szeretném, ha fényesebb lenne. Milyen izzót tegyek bele? A lámpatest tökéletes.
Ha az ilyen "megalight ultra" meg "nightbreaker plus" fantázianevű izzókra gondoltok, akkor egy nagyon halvány árnyalatnyit tényleg erősebb a fénye, de az olyan +120% meg hasonlók csak jó nagy átverés.
10% lehet igaz belőle.
kamu az egész
most voltam diákmelón lámpagyárban és ezeket kellett csomagolni stb. végignéztem az egész folyamatot
tök ugyan úgy megy a noname izzó is mint a bosch csúcsizzói, annyi, hogy a noname gagyi csomagolást kap, a top meg szépet, plusz az üveget bekékezik, amitől fehérebb (esetleg kicsit kékes) lesz a kibocsájtott fény, amit te erősebbnek érzékelsz
(na meg persze a komolyabbakat durvábban ellenőrzik)
amúgy erről a totalcaron cikk is van, de én a saját szememmel láttam, hogy semmi különbség nincs, árban viszont annál inkább
Nekem a Tungsram megalight ultra van, az nincs bekékítve. Eddig két éve 40.000km óta használom, eddig még bírja. Igaz, hogy csak a segédreflektorban van egy H7-es izzó formájában a gyári bi-xenon mellett. Így azért olyan sokat nem megy, mint a tompított.
A százalékokkal kapcsolatban meg azért írtam, hogy kb 10%-kal nagyobb fényerő lehet legfeljebb reális. Árban meg az ötszöröse a standard izzóhoz képest...
Amúgy azt nem is tudtam, hogy a Bosch is gyárt izzókat. Üzletekben még nem találkoztam vele.
itt a GE-nél gyártják a Váci úton a Bosch izzókat, de szerintem azért nem láttál, mert mindet Németországba viszik ki, és ott adják el 10ezer forint/pár áron...
aztán ugyan azon a soron megy, mint egy tungsram vagy würth izzó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!