Hogyan tudnék olyan rádióállomást sugározni, amivel beszélni tudnák a barátaimmal a városban kocsikázás közben. Lehetséges? (kis város)
Ilyen rádióval tudsz beszélni, nem engedélyköteles az fm-es CB. Kb. 4-5km-t tud maximum, de ezt erősen befolyásolják az épületek.
A CEPT engedélyes FM CB rádió csak pénzkidobás, még normális antennával is gyengusz.
Egy normális oldschool President Grant USB-n 35 Watt kimenővel és egy tisztességes antennával, az már valami. Viszont ez engedélyköteles meg drága ( maga a rádió használtan is 40-50 000).
A CB-t itthon is nyomatják a sofőrök, annak ellenére, hogy hivatalosan nem lehetne a régi készülékeket használni.
Köszönöm szépen a válaszokat.Én szlovákiában élek,de szerintem itt sincsen engedélyezve ezek használata,és nem is szerettem volna túlkomplikálni az egészet,valami egyszerű és olcsó megoldást szeretnék....
Erről mi a véleményetek? : [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!