Robogóra tényleg kényelmesebb viselet nyáron a nyitott sisak?
Mostanában mindenki ilyennel járkál, és az ismerőseim is váltig állítják, a nagy melegben sokkal jobb, főleg városban.
Szerintetek érdemes venni egyet, városi használatra? Jelenleg egy zárt sisakom van, de ha a robogómra ülök fel a városban, bizony eléggé kényelmetlen, hogy melegem van benne, és lámpáknál kezd párásodni.
Tudtok esetleg 20 ezer ft környékén ajánlani valami jó, nyitott bukósisakot?
Nekem egy 10ezer FT-os zárt sisakom van, de az sem párásodik, csak olyan 65-70 körül már kicsit befúj a szél, de szimóval nem sűrűn megyek annyival(az már a vége és nem szeretem nagyon pörgetni). Lehet hogy a nyitott kényelmesebb, de ha elesik és pont az állára esik, akkor többet nem használ nyitott sisakot. Mondjuk a plexit én is általában felnyitva hagyom, így megoldott a szellőzés, de ha le is hajtod, akkor csak lámpánál hajtsd fel és meg is van oldva a párásodás.
Egy szó mint száz, én nem használnék nyitott sisakot, mert az arcból szinte semmit nem véd, max a plexi a bogarak ellen.
1 nem párásodhat a rendes sisak,
kettő nyisd fel a plexit, tegyél egy napszemcsit és csapasd neki ugy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!