Milyen bukósisak megfelelő egy 50ccm-es robogóra?
Nyitott, vagy inkább zárt sisak a célszerű? Nyitottból is több féle van, a plexi méretére gondolok.
Tudnátok pár megbízhatóbb márkát mondani, amit érdemes keresni? Én olyan 25 ezer ft körüli sisakokra gondoltam.
És plusz egy kérdés: Szombathely környékén hol érdemes sisakot venni?
Ér-e valamit az arcod vagy nem?
Ha nem akkor nyitottat. Ha nem akarsz egy rosszul sikerült borulás után százezrekért új fogsort csináltatni akkor zártat.
Köszönöm válaszod. Még annyit had kérdezzek, hogy pénteken voltam nézelődni egy helyi motorosboltban, ahol főleg Worker márkájú bukóksisakokkal foglalkoznak (most az ilyen Motowell, meg hasonló kínai sisakokat meg sem említem :)
Ez a Worker milyen márka? 26 ezerért találtam egyet, ami megfelelő lenne a fejemre. Megtaláltam neten is, ez az: [link]
Ugyanez, csak a színe más, és akciósan 26 ezer. Szerintetek jó minőség, és megéri az árát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!