Nem tudok dönteni nagyon szeretem az autókat és a motorokat is. És nem nem tudom mit vegyek először?
Figyelt kérdés
kb értékben ami kocsi és moci tetszik az 2 , 2 millió mint a kocsi mint a moci.2014. aug. 18. 22:35
1/7 anonim válasza:
kocsival nem lehet ugy csajozni mint motorral
2/7 anonim válasza:
2 misibol vehetsz egy kocsit, amely elvisz A-bol B-be, nem azol meg es nem fagysz meg + melle egy mocit, amelyik megy 300-at. Mi a kerdes?
3/7 A kérdező kommentje:
2 millioból moci +kocsi ? csak az a baj hogy a kocsi az tuti 2 millió lesz, ha lesz.
2014. aug. 18. 23:08
4/7 anonim válasza:
Akkor kocsit vegyel, abban elfer a csalad is es/vagy a haverok.
5/7 anonim válasza:
azért ennyiből bőven futná mindkettőre
6/7 anonim válasza:
Két millából nagyon jó autót lehet venni (jó, nem 2 éveset), és mellé bármilyen motrot vehetsz, ennyiből GSX-R 1000-ret is találsz. Persze inkább az a nehéz, hogy utáan mindkettőt fenntartsd.
Józan ész szerint autót kellene vegyél, hsizen azzal elindulhatsz bárhova, öltönyben is, meg irtad, hogy többen is utaznátok. A baj (vagy nem baj) ott van, hogy ha egyszer autót veszel, akkor úgy elkényelmesedsz, hogy akármilyen motoros legyél, utána nem fog kelleni motor, ha veszel is, csak hobbira fogod használni. Saját tapasztalat.
7/7 anonim válasza:
Nekem a kocsim és a motorom összesen 300 ezer ft-omban van. Nem hiszem, hogy 2 millióból ne lenne kivitelezhető egyszerre mindkettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!