Milyen motort vegyek 50 köbcentiben?
Figyelt kérdés
Az a lényeg hogy legyen váltós, és ne legyen olyan kis robogó kereke. Derbi-t nem szeretnék.2014. aug. 18. 09:52
1/5 anonim válasza:
én aprilia rs 50-et hajtok, 80as henger, nagy karbi + sok kis apró finomság van rajta, az óra szerint 120 a vége, 14es első lánckerékkel, tudom hogy az óra csal, de nem is az a lényeg hogy mennyit mutat, hanem hogy a 6. sebssséget is leforgatja 12500ig :) (tudom, csak 40el mehetnék, hogy ne jöjjenek az okoskodók.)
a motor 2005 évjárat, viszonylag fiatal, bár ez relatív, kinek mi, szép állapot, 11ezer km, szép külső, gyönyörű hang, és sok mosoly az arcomon :) a motor 250be van kb, igényli a törődést, de ezért van :) én csak ajánlani tudom, vagy esetleg még a yamaha tzr50, amiben ugyanilyen blokk van, és az a motor valamivel kényelmesebb szerintem hosszabb távon, de kicsit drágábbak is
2/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod :D csak az a baj hogy 4kw-ig vezethetek motort ami kb 6 lóerő, és ez az aprilia 15 lóerő körül van, nem is az, nekem jólenne, csak a szüleim.....
2014. aug. 18. 13:05
3/5 anonim válasza:
mennyi idős vagy ? :) azért az aprilia a kis köbcentihez képest, elég nagy testű motor. a szüleidnek mond, hogy ez jóóóó :P egy teljesen gyári 50es se megy ám olyan rosszul, az gyengébb, hátha az tetszene nekik :)
4/5 A kérdező kommentje:
14 vagyok, most lesz meg a jogsi :D még bepróbálkozok, köszi a biztatást
2014. aug. 18. 18:40
5/5 anonim válasza:
csak óvatosan vele ha ilyent választasz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!