Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen motort ajánlotok? Jó...

Milyen motort ajánlotok? Jó legyen, vagyis ne keljen minden héten javítgatni. A márka is jó legyen. Az ár nem fontos.14/L Többi lent.

Figyelt kérdés
Lehetőleg 125 ccm-eset. Cross-ra gondoltam vagy enduro-ra. Gondoltam még a gyorsasági motorra is de azzal még nem mehetnék, meg szerintem el se bírnám mert azért az nem olyan könnyű.

2014. aug. 16. 22:18
 1/5 anonim ***** válasza:
79%

" Gondoltam még a gyorsasági motorra is de azzal még nem mehetnék"

14 évesen semmilyen 125-össel sem mehetsz.

2014. aug. 16. 22:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Jó azt tudom. Csak 50-essel. De nem ez volt a kérdés.
2014. aug. 16. 22:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

1. 14 évesen nem vezethetsz ekkora motort közúton, főleg, hogy nincs rá jogosítványod, így ebben nem segítek.

2. Tegyük fel, hogy a "határban" használnád, így már igen. :P

"Jó legyen, vagyis ne keljen minden héten javítgatni."

Ez csak tőled függ, hogy milyen állapotú motort veszel. Persze vannak típus hibás járgányok, de csak elvétve. Ha karban voltak tartva nem lehet velük sok gond.

" A márka is jó legyen."

Mi az, hogy jó? Aprilia az jó? Ez totál szubjektív így.

Esetleg Keeway?

"Az ár nem fontos."

Troll: Gyémánt berakás jöhet? :D

Tehát újonnan vennéd? Mert ha már nem számít a pénz, én nem cicóznék.

A cross-t felejtsd el azok versenymotorok, üzemórásak, ha ezt nem tartod be elég hamar tropára megy. Nagyon sok pénz fenntartani őket és többet kellene szerelni, mint amennyit használhatnád.

Inkább enduro-ra gondoltál. De nézd meg a supermotokat, azok jobbak az aszfalton.

"gyorsasági motorra is de azzal még nem mehetnék"

125-össel eleve nem mehetnél, szóval nem mindegy?

"el se bírnám mert azért az nem olyan könnyű."

Nincsenek olyan túl nagy eltérés ezeknek a súlyánál, szóval ha így állsz hozzá, akkor az endurot se fogod elbírni...amúgy nem nehéz, csak felállítani legyen erőd, ha eldőlsz vele...stb.

2014. aug. 16. 23:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Tökéletes választás, ha tényleg van rá keret:

[link]

Amúgy meg használtan találsz már 350-400k körül is.

2014. aug. 17. 10:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :)
2014. aug. 19. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!