Munkakutyázáshoz melyik mellényt tartjátok hasznosnak? Főként melyik zsebeket, nem fontos konkrét márka/típus, de szívesen veszem azt is.
Az alapoknál a jobb oldalit jutinak, aztán labdának a bal felsőt, ha túlságosan elöl van a kutya, akkor a hátsókat ugyanazon az oldalon. Kutya, helyzet, gazda és hibafüggő, minden zsebnek megLEHET a funkciója, biztos van olyan, aki csak a hátsókat használja, meg olyan is, aki még soha nem használta őket semmire. Én most a mágnesesre vagyok rákattanva, úgyhogy olyan lesz, ha lesz, illetve pár hete láttam automata labdakiejtős-pohara-vezetékrendszeres szuperprofi mellényt, azt is megnézném élőben :)
A fentieket tessék fenntartással kezelni, nagyon kezdő vagyok ebben az egész munkakutya dologban, még alapozunk, jobb alsó zseb a menő :)
Mi is kezdőnek számítunk, BH3ig jutottunk :)
Naaaaaaagyon szeretnék már végre egy mellényt, de horror árban mozognak, fáj érte ennyit kiadni :(((((((
Egy polár mellényt használtam ősztől mostanáig :) Nálam jobb zsebben van a zsepi, balban a telefon :D Jutit inkább jutitartóba szoktam tenni...
De ha mellényem lenne, akkor bal zsebben kaja, jobban is az elején...Apportjáték pedig a hátsókban
Köszi a válaszokat! Tényleg drága nagyon. :( Ehhez képest majdnem elvagyok nélküle, de érzem, hogy néha hasznos a sok zseb. A jutalomfalatot zsebben hogy oldjátok meg? Virsli, sajt, bárminemű nem száraztáp már másnap szalmonellás lesz, 1 hét után meg magától mozogni kezd, nem? :)
Az újfajta K-9-eket néztem, és azoknak elég kicsik a felső zsebei, oda nem is tudom, befér-e egy labda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!