Mennyi a reális ára egy opel corsa c-nek?
Figyelt kérdés
tervezem hogy egy ilyen autót vegyek, internetet szoktam böngészni csak nem tudom hogy kb mennyiért kéne keresnem mert a 800 000-ret sokallom érte a 300000 meg kevésnek tűnik érte max 10éveset szeretnék2014. aug. 17. 23:11
1/10 anonim válasza:
Figyi, ezek kisautók. Könnyű őket fenntartani, keveset fogyasztanak. Megvan az áruk. Nézz körül, 800 ezerért full extrás Audi A8, meg S Merci van, amennyit egy szaros Corsa-ért elkérnek. Csakhogy azt tartsd is fenn. Viszont amit 800 ezerért veszel Corsa-t, az már valószínűleg patika. Na az ilyeneknek sajnos megvan az áruk itt magyarországon ilyen fos 80-90 ezres fizetések között. Külföldön épp fordítva van. Az ilyen Corsa-kat szeded ki szemetesből lomtalanítás idején pl. a németeknél meg stb. Itt meg olyanra gyűjtenek a szar fizetésből. Németben pl. egy C 63 AMG átlagos autónak számít, itt meg leszopnak már egy 15 éves CLK 200-al is..
2/10 A kérdező kommentje:
szóval akkor itt mennyiért kéne szerinted megvennem és németbe mikor és mennyiért lehetne a legolcsóbban megvenni?
2014. aug. 18. 00:29
3/10 anonim válasza:
persze, dubajban meg az aventador az átlagos, minden sarkon van legalább kettő
motor és felszereltségfüggő, én pl 1.3ért vettem 1.8 motorral full extrával, nekem megérte
de ha 1.2-ben vagy 1.4-ben gondolkozol akkor 700-800 ezer a jobb állapotú
külföldi behozatal meg nem téma ilyen esetben
4/10 anonim válasza:
Állapot, évjárat, felszereltség függő.
Egy patika állapotú, full extrás OPC-ért nem sajnálnék 800-at.
5/10 A kérdező kommentje:
leírtam a kérdésben. Max 10 év
2014. aug. 18. 12:27
6/10 anonim válasza:
C Corsából nem is készült OPC kivitel, csak kit van hozzá
7/10 anonim válasza:
Akkor ezek szerint például itt: [link] és az opel.hu-n is hazudnak...
Abból, hogy max 10 éves, még nem tudunk semmi se az állapotáról, se a felszereltségéről.
8/10 anonim válasza:
Egyébként írd be a keresőbe, hogy Opel Corsa C OPC! Rengeteg találatot fogsz kapni.
9/10 A kérdező kommentje:
én arra gondoltam hogy megmondom hogy hány éves legyen (ezzel a max 10évvel sztem eléggé leszűkítettem a feltételeket mivel csak 2006-ig gyártották) és ti megmondjátok h sztetek egy ilyen benzinesért én max ennyit adnék vagy egy ilyen dizelért enyit adnék
2014. aug. 18. 15:31
10/10 anonim válasza:
amit linkeltél, az D Corsa, a guglisak meg csak gányolt valamik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!