Ezt ugye Te sem gondolod komolyan:DDDDDDDDDDDDD
Mondjuk annyira egyértelmű hogy Swift tulaj vagy mint ha oda írtad volna. A Swift a Suzuki klubba van elismerve máshol mindenki lenézni vagy max belenyugszik hogy ilyenje van.
Ez az: hogyan elismerve? Ki által? Milyen szempontból?
Kapott típusbizonyítványt, mert teljesíti az ehhez szükséges elvárásokat.
Az emberek elfogadták az első hazai generációt (ami valóban ugye már a második) mert takarékos és elég olcsó ahhoz, hogy elnézzen az ember ezt-azt.
Az új fajta meg már nem vacak autó, igaz az árán is meglátszik.
CSak mert olcsó és viszonylag bírja.
De szerintem csak a japán trabi..
Elsőn besírtam...
páápa :D LOL
talán azért van elismerve, mert jó, mármint most az itthon régi swiftként ismert típusról beszélek. Jó a motorja, váltója, szinte elpusztíthatatlan, elég egyszerű felépítésű, bár már ez is központi injektoros és ECU vezérelt, tehát van benne légtömegmérő, lambda-szonda+katalizátor, meg EGR szelep és kartergáz visszavezetés. De ennél gyak. csak bonyolultabb autók vannak ma már. Olcsó az alkatrész, nem is romlik el sűrűn, könnyű ezáltal fürge.
Nekünk van egy a családban szaldgálósnak tökéletes. 70 ezret ment egy olajjal, és a legolcsóbb olajjal és pöcc röff pedig jóval több mint 300 ezer km van benne. Nagyrészt otthon is szerelhető, stb soroljam még? :D
hátránya hogy nem biztonságos tehát városon kívül nem ideális, meg hogy puritán, bár villanyablak és klíma rendelhető volt, ezek talán a legkézenfekvőbb és legalapabb szükséges extrák. De ha megnézel egy A corsa-t, vagy citroen AX-et, azt fogod tapasztalni hogy azok sem sokkal különbek...
az újabb swiftek meg már minden tekintetben ott vannak a többi kisautó között minőségben, már nem is "papírautók". A legújabb swift pl. kifejezetten nem olcsó a kisautók között, de van is olyan jó...
"én nem ismertem el. számomra a BMW az elismert autó"
Tudod mennyi BMV legelészett az árokparton múlt hétvégén a Balaton körül? Megdöbbentő volt. BMW árokparton, motorteret napoztatva, és minimum egy ember telefonál az eget nézve. Suzukist egyet sem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!