Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van egy 2001-es Suzuki Wr+...

Van egy 2001-es Suzuki Wr+ 1.3-as autóm, két három napja észleltem egy furcsaságot és nagyon meglepődtem. Menet közben és álló helyzetben is van úgy, hogy a kormány szervója egy kis tartományban ki ki hagy. Mi lehet a hiba?

Figyelt kérdés
Tapasztaltatok már Ti is hasonlót ?
2014. aug. 13. 07:36
 1/4 anonim ***** válasza:
10%
Ha vezetés közben nem akarsz balesetveszélyes helyzetbe kerülni, akkor ezt a kérdést egy szervizben teszed föl.
2014. aug. 13. 07:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Lehet hogy levegős a szervórendszer.

Mondanám hogy egyszerűen légtelenítsd,viszont rá kéne jönni,mitől lett levegős,ezért inkább szervízt javaslok.

Csak nehogy márkaszervízbe menj vele,mert inged gatyád rámegy egy pár ezer forintos melóra..

2014. aug. 13. 08:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem sem célszerű légteleníteni a szervót, ugyanis a Wagon R+-ban elektromos szervó van. A legegyszerűbb a vezetékcsatlakozásokat ellenőrizni, lehet, hogy csak elfáradt valami és nem megy az amper.
2014. aug. 13. 09:05
 4/4 kata kata ***** válasza:

Elektromos kormány szervó csere lesz hamarosan.

[link]

2014. aug. 13. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!