Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Olyan autók mint pl Suzuki...

Olyan autók mint pl Suzuki Ignis, vagy Wagon R, nem borulnak föl könnyebben?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy fura, de nekem tetszenek az ilyen autók. Legalábbis külsőre. De hallottam mér olyan "ijesztgetést", hogy nem annyira stabilak. Akinek vagy volt van valamelyik, megirná, hogy stabilak-e? És hogy mennyire vált be, mennyire vagy elégedett vele?

Milyen tipushibája van, az alkatrész drága-e bele?

2014. aug. 13. 21:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
49%
Nem borul fel könnyebben, mert keményebb a rugózása. Ez viszont csökkenti a kényelmet. Igénytelen, olcsó fenntartani, ha a kötelező szervizeket megkapja, nincs vele gond. Az én Ignisem nyolc éves, csak benzin, olaj, meg fékbetétek kellettek bele, -eddig.
2014. aug. 13. 21:51
 2/14 anonim ***** válasza:

Ha nem próbálsz meg vele Walter Rörhl-t játszani Mecseknádasdnál, akkor nem borul fel egyik sem.

Vezettem már mindkettőt, normális közlekedésnél egyik sem hajlamos felborulni.

2014. aug. 13. 21:53
 3/14 anonim ***** válasza:
De nyilván hajlamosabb, de eléggé őrült módon kellene menjél hogy felboritsd. Általában inkább az ijesztőbb, ahogy dől a kanyarban, merthogy dőlnek az ilyen magas autók.
2014. aug. 13. 22:03
 4/14 anonim ***** válasza:
54%

Itt,a 3.kerületben voltak anno wagonok..

A rendőrsrác aztmondta,ha ezzel üldözni kéne valakit,inkább felszállna a buszra..xD

2014. aug. 13. 22:08
 5/14 anonim ***** válasza:
90%
A Wagon R határozottan szélérzékeny, és a légellenállása szörnyű. De ettől még stabil, nincs vele nagyobb gond. Nem luxusautó, na. :D
2014. aug. 14. 00:58
 6/14 Dörmögő ***** válasza:
Mivel a súlypontja fentebb van mint a legtöbb személyautónál így fizikailag könnyebben felborulna. De normál vezetési körülmények között nem lesz vele ilyen gond.
2014. aug. 14. 08:23
 7/14 anonim ***** válasza:
De, sokkal borulékonyabb, instabilabb, mint a klasszikus kinézetű autók. Ismerősöm egy "hagyományos" kinézetű autóból ült át ilyenbe, a kanyarban sokszor majdnem elszállt vele, ha ugyanúgy próbált vele menni.
2014. aug. 14. 08:24
 8/14 kovacsgabor1 ***** válasza:
64%
Szerintem sem csúnya a Suzuki Ignis, a másik viszont NAGYON csúnya. Az Ignis szerintem jó autó, az 1.3-as 16V motor pedig nagyon jól megy. Azt hiszem, 90LE-s. Nekem egy jó kis Swift 1.0 GLS van, az ezres moci szerintem nem megy rosszul az 53LE-höz képest, de azrért nem egy rakéta. Semmi baj nem volt vele eddig, olajat, olajszűrőt, gyertyákat, meg légszűrőt kellett benne cserélni...
2014. aug. 14. 08:26
 9/14 anonim ***** válasza:
nekem a wagon R tetszik jobban, ha már gnóm akkor legyen tényleg az :D és az olyan kis pofás :D Amúgy ja, magasabb súlypont tehát borulékonyabb, de normáéls használat mellett nem borul fel, és úgy mondom hogy sokkal nehezebben borul fel mint azt gondolná az ember külső ránézésre
2014. aug. 14. 09:47
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megy a zöld kéz!
2014. aug. 14. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!