Jackson666 kérdése:
14 colos gumit 15 colos alufelnire rá lehet tenni?
Figyelt kérdés
R14 es a gumi akarok veni 15 colos alufelnit rá tudom rakni a 14 colos gumit a 15 colos felnire?2014. aug. 15. 19:34
2/10 anonim válasza:
:) Enged az az erőszaknak !!! Csak akarni kell!! :)
Amúgy nem..
3/10 anonim válasza:
Logisztikai szempontból nincs akadálya, műszaki szempontból van.
4/10 anonim válasza:
Ha van pénz majomra, legyen pénz banánra is.
Nem megy fel rá!
5/10 anonim válasza:
igen a tetejére simán,de ilyen fiatalon már érdekelnek az autók ez jó de előbb fejezd be a 8 álltalánost
7/10 anonim válasza:
Elméletben rá kellene mennie. Én egy 13 colos gumit tettem a 14 colos felnire, úgyhogy szerintem neked is sikerülni fog, csak kitartás kell hozzá. Csak így hogy átvágtam a gumit, nem túl jól viselkedik az úton 20 km/h felett, de teljesen megérte, hogy spóroltam 20ezer forintot. Amúgy is ezért reklámozzák a Loctite ragasztót és a hézagot meg kipótoltam bicikligumival, mert abból is van itthon sok.
8/10 anonim válasza:
#7:
Ez jó! Bár aki egy ilyen kérdést feltesz, az az iróniát még a szótárban se fogja megtalálni!
:D
9/10 anonim válasza:
Hát ha nem ismeri fel és nekiáll megcsinálni, akkor meg is érdemli :D
Túl kicsi lett az a kerítés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!