Motorozás miatt az utca 1-2 embere vergődik. Mit lehet tenni?
Simson, szóval nem egy hú de 600-as...
Gyári hangtompítós pufója van, gyári 50-es henger.
Végseb. 60km/h.
Ma jött 2 ember tőlünk kb. 2km-ről, hogy őket idegesíti, hogy én a főúton motorozok.
Most szereztem meg a jogsimat, persze hogy motorozok, erre vágyok mióta.
Rendőrséggel is fenyegettek már.
Mit lehet ilyenkor tenni? Komolyan ne motorozzak mert ez őket idegesíti?
13:00 - 18:00 között szoktam csak.
Ennyi erővel jelentsek fel én is mindenkit, aki az utcában kocsikázik vasárnap reggel, mert idegesít?...
Nem lehet csendháborítás?
Törvényileg sincs semmi gond, ha hajnal 2kor megyek???
Jogsim van, érvényes biztosításom is. Gumik állapota jó, a fékek is jól fognak.
Első-hátsó lámpának jó fénye van. Még szerintem belekötni sem nagyon tudnának...
nehogy beszarj.
Nincs ilyen törvény hogy nem motorozhatsz.
Motorozz csak nyugodtan :)
Be voltam kicsit izgulva, hogy kihívják a rendőrt és bilincsben visznek el vagy körözést adnak ki ellenem meg ilyesmik. :D
Akkor köszönöm szépen!!
60-as henger volt rajta, de mikor most hazajöttem rögtök lekaptam róla.
Egyébként is, nem fogja emiatt szerintem kpm-re küldeni. Ha meg igen, küldheti. Mostmár gyári van rajta.
A kipufra figyelj, ha hangos beleköthetnek (a gyári belseje is kirohadhat).
Ha öröm motorozol azt érdemes nem a saját utcában csinálni, hanem "menni egy kört a városban". Egyszerűen csak azért, mert egy csendes utcában egy jó állapotú jármű is lehet zavaró.
Amiket leírtam az a jó szomszédságról szól, a rendőr elvileg nem vihet bilincsben el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!