Motorozás miatt az utca 1-2 embere vergődik. Mit lehet tenni?
Simson, szóval nem egy hú de 600-as...
Gyári hangtompítós pufója van, gyári 50-es henger.
Végseb. 60km/h.
Ma jött 2 ember tőlünk kb. 2km-ről, hogy őket idegesíti, hogy én a főúton motorozok.
Most szereztem meg a jogsimat, persze hogy motorozok, erre vágyok mióta.
Rendőrséggel is fenyegettek már.
Mit lehet ilyenkor tenni? Komolyan ne motorozzak mert ez őket idegesíti?
13:00 - 18:00 között szoktam csak.
Ennyi erővel jelentsek fel én is mindenkit, aki az utcában kocsikázik vasárnap reggel, mert idegesít?...
13:00-18:00 óra között egész nap csak oda-vissza motorozol 1 főúton az elég idegesítő lehet , de am nem szólhat azért se mert van jogsid ,motorod rendben akk rendőr nem visz el nem kell izgulni
sok jó időt és sok baleset mentes motorozást kívánok neked :)
Nem egyfolytában :)
Legurulok 7-8 km-t majd vissza a főúton. Eddig a rendőrt kellett keresni, míg nem volt jogsi, most már van idő figyelni a táblákat, és a gyalogosokat is :D
Köszönöm, neked is viszont! :)
Ha mondjuk az utcában nyírettyűznél fel alá naponta 25-ször, meg ott gyötörnéd a motort (kapartatás, kipörgetés, stb.), akkor jogos lenne a lakók felháborodása. Engem is gyűlöltek kölyökkoromban, amikor egész nap nyúztuk a Rometet meg Simsont a környéken. Volt hogy ránk hívták a rendőröket...
De ha normálisan közlekedve elmégy valahova, majd x idő múlva visszatérsz, annak nem lenne szabad zavarónak lennie. Ha napjában 2-3szor megteszed, akkor sem.
Pontosan. Egy kört szoktam leírni, 8 km oda, majd másik vonalon vissza.
Az a gáz, hogy a mi mellénkutcánkra csak azon a főúton lehet eljutni...
Nem kapartatok, nem nyúzom mint a hülye, szimplán megyek.
Viszot most kaptam egy hívást apától, hogy az árokparton döglő közmunkásokat zavarja, mert nem tudnak aludni. halnaéhen mind.
XDDD
hát ezen nevettem egyet :D közmunkásokat zavarja mert nem tudnak aludni :D neeeeee sírok :D
De legalább a foglalkoztatottsági mutatók szépet mutatnak.
Ez a lényeg, a számok, ezt lehet lobogtatni. Hogy valójában mi van mögötte, az vicc...
Mindegy, ez nem politika rovat, bocs az off-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!