Szeretném eladni az autómat, és természetesen mindent le fixáltam az illetővel, csak ő azt mondta, hogy papírok nélkül vinné el, így szeretném kivonatni véglegesen, hogy folyik egy ilyen szisztéma és mennyibe kerülne ez nekem?
Nehogy belemenj.
Véglegesen csak eltulajdonítás és rendőrségi határozattal, bontási engedéllyel, vagy külföldre eladással vonathatod ki!
Egyébként az önkormányzat okmányirodájában intézhető.
Írjatok szabályos adásvételit és 15 napon belül jelentsd az eladást.
Onnantól már a vevő dolga, hogy mit csinál az autóval.
jajaja!!igazatok van,kössz a segítséget.:)
egyébként már mondtam is neki,hogy nem megoldható az,hogy adásvételi nélkül oda adjam,viszont engedek még egy kicsit az árból így..
(egyébként egy trabantal nem hiszem,hogy kirabolnának bármit is,max falun egy kis boltot..)
"Trabantal nem hiszem,hogy kirabolnának bármit is"
Elütnek valakit és otthagyják, elütnek egy vadat az erdőben és otthagyják (az állat értéke többszázezer Ft is lehet). Elkapják jogsi nélkül, akkor a tulajt is büntetik a vezetés átengedése miatt, szándékosan összetörnek vele egy többmilliós autót biztosítási csalás miatt... Soroljam még, hogy hogyan ütheted meg a bokádat csak egy papírok nélkül eladott Trabival?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!