18 éves vagyok első kocsit szeretnék de melyiket?

En Peu 206-ot vennem de minimum az 1.4-es motorral (az mar meglehetosen kellemesen mozgatja a kasznit, az 1.1 nagyon gyenge es nem eszik kevesebbet az 1.4-nel)...
Egy lenyges dologra kell figyelni a peu-nal az pedig a torzios hatso futomu. Konnyu eszre venni mert elege latvanyos, legugolsz az auto moge es ha terpesztenek a kerekek akkor mar csere vagy felujitas erett a futomu (bontott 30-50e ft, felujitott 50-60e garival)...
Hja illetve az is lehet hiba ha meg nem terpesztenek a kerekek, viszont nagyon kemeny a hatso rugozas (igy kezdodik)...
De ha nem gond irnek meg egy autot ami belefer ebbe az arba es szerintem jobban nez ki a 206-nal es ugyanezek a muszaki parameterrekkel rendelkezik...
Citroen Saxo 1.4 VTR... Ezek nincsenek annyira szetrugva mint az 1.6-os tarsaik es nem is versenyeztek veluk, viszont a felszereltsege es az optikaja ugyanaz...

Ezek közül Ibiza, avagy Cordoba, (ua mint az ibiza)
Nekem a 206 nagyon pici belül,de tény, az 1.4-es motor igen jól mozgatja a kocsit.
Ezeket a szarok èn a helyedben hanyagolnam ..
megveszed és rá pár hónapra ott fogsz tartani, hogy duplaennyiert is vehettel volna..
varjal es vegyel kesobb jobbat ;)

Corsa jó autó, csak nagyon tud rozsdásodni, érdemes alánézni hogy hogy áll az alváza.
Ibiza is jó, csak sajnos sok lakótelepi autóversenyző is hajtotta már, ha tuningolt akkor kerüld el, ha normális tulaja, tulajai voltak akkor rendben van.
Lancia szép autó, de az elektronikája gyakran megadja magát, hol kisebb hol nagyobb gondot okozva, nem vennék.
Peugeot 206 egyetlen hibája hogy a futóműve a rossz (azaz hazai) utakon gyorsan tönkremegy, érdemes megnézni vétel előzz az állapotát.
Esetleg még amit érdemes belevenni, az a Swift, olcsón fenntartható, ha nem zavar hogy tucatautó akkor ezt tenném első helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!