Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Erről mi a véleményetek? Első...

Erről mi a véleményetek? Első autom lenne. (22 eves vagyok) Megéri? Soknak számit km?

Figyelt kérdés
[link]

2014. aug. 13. 19:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
ha BMw-t akarsz vegyél azt, csak ne ezt a legolcsóbbat, nagyon is jó autó a 3-as, ezekkel a BMW fóbiásokkal ne foglalkozz, én azt a kérdést ntenném fel hogy ha BMw-t akar valaki, akkor miért ajánlgat toyotát? Nem azt mondom tájékozódj töb típusróól, hogy ha nem kimondott BMW fanatikus vagy, vagy nincs kialakult elképzelésed. De ha valaki bmwt akar úgy is azt fog venni hiába drága az alkatrész, hiába suttyózzák le. Nekem is hiába ajánlgatnál toyota avensis-t 3-as BMw helyett, nagyon jó autó a toyota de más téren, az nem BMw és kész.
2014. aug. 14. 09:59
 12/15 anonim válasza:

A BMW, amit belinkeltél sokkal impozânsabb, mint a Passat. A BMW macsósabb, férfiasabb, vagányabb..

a VW öreges, üzleties ..egy 50-es üzletembert tudnék benne elképzelni, aki munkaeszközként használja, és a családot furikázza vele hétvégente.

Miért kell neked egy ilyen drága nagy autó 22 évesen?!

Elgondoltad mennyibe fáj a havi fenntartása egy ekkora gépnek? 30-40 ezer alsóhangon, és akkor még parkolást nem is említettem... ebbôl a pénzbôl tök jó csajod is lehetne XD

2014. aug. 14. 10:31
 13/15 anonim ***** válasza:

Csak megerősíteni tudom a többség véleményét, soha ne a legolcsóbbat vedd meg, mert valami nagy baj van vele.

Most 2.2 milliótól 5 millióig vannak ilyen E90-es BMW-k, tehát ahol érdemes keresgélni kevés pénzzel is, az a 3-3.5 milliós ársáv, az alatt lehasznált roncsok vannak.

Na és ez ami a képen van, nagyon gyanúsan makulátlannak tűnik (ennyiért meg azt főleg), biztos, hogy van a dologban pár órás fotoshopos fényképszerkesztő programos munka (meg egy kis polírozás, belső tér szilikonozás), hogy ilyen szépnek látszik.

Ha meg nem sértődsz meg, 22 évesen ne vágj bele a BMW-zésbe (se más esetleg költségesebb autótípusba), hanem inkább akkor, a mikor már biztos egzisztenciát építettél. Addig tarts inkább egy Civicet, amellett tudsz félretenni is.

2014. aug. 14. 17:59
 14/15 anonim ***** válasza:
Az előbbi igaza Passatra is. Az is gyanúsan olcsó és biztos van vele valami gubanc.
2014. aug. 14. 18:04
 15/15 A kérdező kommentje:

Egy tank benzin igy is ugy is el megy...biztositas csak az elso evbe draba :/...parkolas nem autofuggo sajnos :/.....es van mar egy csinos szep baratnom :)...

Igen en is igy vagyok vele bmw jobban tetszik....azert akarok ennyiert mert min 5-6 evre vennem....ami meg be jon de mas kategoria de nagyon tetszenek a azok 2006 os A4...

Igazabol nekem a kulso belso szamit....motor stb nem annyira...nem nyomom neki...:) szepen betartok mindent :)

2014. aug. 14. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!