Erről mi a véleményetek? Első autom lenne. (22 eves vagyok) Megéri? Soknak számit km?
A BMW, amit belinkeltél sokkal impozânsabb, mint a Passat. A BMW macsósabb, férfiasabb, vagányabb..
a VW öreges, üzleties ..egy 50-es üzletembert tudnék benne elképzelni, aki munkaeszközként használja, és a családot furikázza vele hétvégente.
Miért kell neked egy ilyen drága nagy autó 22 évesen?!
Elgondoltad mennyibe fáj a havi fenntartása egy ekkora gépnek? 30-40 ezer alsóhangon, és akkor még parkolást nem is említettem... ebbôl a pénzbôl tök jó csajod is lehetne XD
Csak megerősíteni tudom a többség véleményét, soha ne a legolcsóbbat vedd meg, mert valami nagy baj van vele.
Most 2.2 milliótól 5 millióig vannak ilyen E90-es BMW-k, tehát ahol érdemes keresgélni kevés pénzzel is, az a 3-3.5 milliós ársáv, az alatt lehasznált roncsok vannak.
Na és ez ami a képen van, nagyon gyanúsan makulátlannak tűnik (ennyiért meg azt főleg), biztos, hogy van a dologban pár órás fotoshopos fényképszerkesztő programos munka (meg egy kis polírozás, belső tér szilikonozás), hogy ilyen szépnek látszik.
Ha meg nem sértődsz meg, 22 évesen ne vágj bele a BMW-zésbe (se más esetleg költségesebb autótípusba), hanem inkább akkor, a mikor már biztos egzisztenciát építettél. Addig tarts inkább egy Civicet, amellett tudsz félretenni is.
Egy tank benzin igy is ugy is el megy...biztositas csak az elso evbe draba :/...parkolas nem autofuggo sajnos :/.....es van mar egy csinos szep baratnom :)...
Igen en is igy vagyok vele bmw jobban tetszik....azert akarok ennyiert mert min 5-6 evre vennem....ami meg be jon de mas kategoria de nagyon tetszenek a azok 2006 os A4...
Igazabol nekem a kulso belso szamit....motor stb nem annyira...nem nyomom neki...:) szepen betartok mindent :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!