Erről mi a véleményetek? Első autom lenne. (22 eves vagyok) Megéri? Soknak számit km?
ember, ez a létező legeslegolcsóbb nem hibásként hirdetett E90 a használtautón, szerinted mennyire lehet jó állapotban? hidd el, a kereskedő nem azért adja ennyiért, mert olyan sürgősen kell neki a pénz...
nem tűnik fel, hogy az utána következő legolcsóbb E90-ek 400-500 ezer forinttal drágábbak??
menj el, vedd meg bakker, ez már nem hozzá nem értés, hanem a józan paraszti ész hiánya...
Nem mert bmw...ha nem mert tetszik...de akkor nezek mast...
Koszonom a valaszokat.
Max2,2M szannek ra plusz papirok gumi olaj szurok stb...
Bmw azert jon be mert van a csaladba egy 645ci es vezetes elmeny huuuu meg a kinetre is...
Kia Sorento?aki meg tetszene...:)
hát azért egy 4,4-es 330 lovas V8-ast, nem nagyon érdemes összehasonlítani egy 1.6-os 110 lovas 4 hengeressel... :D
ha 2 millát szánsz rá, és "vezetési élmény" meg BMW kell, inkább vegyél egy E46 330i-t vagy 330ci-t, jobban jársz vele, mint egy ilyen 1.6-os motorral szerelt ~1400 kilós tohonyával...
19 vagyok, első kocsi nekem is 318 igaz E36...
De első napon beleszerettem, annyira imádom, hogy benne aludtam el első este :D
Sportos, megnézik, tartós, mutatós még ennyi idősen is.
Most nézem, te 2007-est néztél :)
szepnek tunik de en a helyedben a DSG valtos autot nagyon messzire kerulnem... Nekem 2.0TFSi volt DSG-vel (szerencsere mar nincs es soha nem is lesz tobb)...
Kulsore jonak tunik (jol fotoztak) de nem veletlenul nem irtak km allast... Ha 200e km korul van benne akkor mar valoszinusitheto hogy mar tekertek egyszer, ha 300e korul akkor pedig nemsokara fogjak tekerni...
Ami biztos hogy a vezeto ules baloldali combtamasza elege levan gatyasodva (nem 100e km-t futott...).
Meg valami elvileg a VW-ben a Delphi uzemanyagredszerueket messzire erdemes elkerulni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!