Mért ragadt meg a simsonom?
Figyelt kérdés
henger csere volt. összeraktam minden.. elindítom és megáll. megrúgtam párszor és teljesen megragadt. leszedtem a hengert és semmi bajt nem láttam. könnyen előfordulhat hogy a forgattyúsházba esett be valami, az lehet a baj? és mit csináljak?2014. aug. 11. 09:44
11/13 A kérdező kommentje:
Már összeraktam..
2014. aug. 18. 08:25
12/13 anonim válasza:
Előszabály mindig, mikor új alkatrészt raksz a motorba, azt alaposan átnézni hogy nincs e pl a dugattyún repedés, ontésből marad kiálló rész vagy valami, mert bizony lehet gíárihibás is és az alatt észre kell venned az ilyen kis zacskó darabokat, nagyon fontos! Na nem nevetek tovább, mert lehet tényleg nem vetted észre, de azt az átnézést tarsd be minden alkatrésznél! :-) :) ;)
13/13 anonim válasza:
Előző vagyok.
Ha bármi gondod van kérdezz, ha nem tudsz valamit ne rakd össze, kérdezd meg hogy hova való, ha nem kérdezel és úgy rakod össze utánna meg szétmegy a motor, akkor jogosan röhögnek ki. Nem szényen kérdezni, csak vállald be hogy nem értesz hozzá és segítünk itt a gyakorin, vagy haverjaidtól akik értenek hozá, nem kioktatni akarlak! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!