Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mért ragadt meg a simsonom?

Mért ragadt meg a simsonom?

Figyelt kérdés
henger csere volt. összeraktam minden.. elindítom és megáll. megrúgtam párszor és teljesen megragadt. leszedtem a hengert és semmi bajt nem láttam. könnyen előfordulhat hogy a forgattyúsházba esett be valami, az lehet a baj? és mit csináljak?

2014. aug. 11. 09:44
1 2
 1/13 kata kata ***** válasza:
Nem fordítva raktad be a dugattyút?Merre mutat a nyíl,előre vagy hátra?
2014. aug. 11. 10:08
 2/13 anonim ***** válasza:
túl szoros az illesztés
2014. aug. 11. 10:22
 3/13 anonim ***** válasza:
Most beesett vagy sem? Ha beesett vedd ki ha nem akkor nézd meg minden rendben van e az összeszerelés körül. Ha igen akkor valami méretezési gond van.
2014. aug. 11. 10:24
 4/13 anonim ***** válasza:
A gyűrűk jól passzoltak a dugattyú stiftjeihez? Nem fordultak el rajt?
2014. aug. 11. 12:04
 5/13 anonim ***** válasza:

Könnyen előfordulhat? xD

Ha esetleg valamit beleejtettél,és amiatt állt meg,akkor mégegyszer szét kell szedd,és meg kell nézni milyen károkat okozott...itt már a mágnes sem segít ha ledarált valamit a főtengely..

2014. aug. 11. 13:10
 6/13 anonim ***** válasza:

Már maga a kérdés is hülyeség, hogy be esett e valami, mi ezt honnan tudjuk??? ennyire bolond vagy hogy nem figyeled hogy mit ejtesz be?

De ha nem esett be semmi, akkor te nem értesz hozzá, gyűrű vagy dugó nem jó, gondolom te is egy nagy okos vagy aki ért hozzá, vidd el szakemberhez!

2014. aug. 11. 15:53
 7/13 A kérdező kommentje:
Elmesélem az elejéről akkor. Levettem a gyári hengert, dugót, fejet. Kivettem a csomagolásból a dugót, de nem vettem észre, hogy valami zacskó vagy nemtudom mi belevan gyömöszölve és úgy raktam be az új dugót. Összeraktam minden és megragadt. Szétszedtem és láttam, hogy megragadt a dugó a hengerbe és összekarcolta... Na most ezek után megint új henger, dugóval összeraktam . Megszorult. Szétszedtem és látom, hogy a hengernek nincs baja. Gondolom a zacskó és a tartalma eshetett bele.
2014. aug. 11. 20:14
 8/13 anonim ***** válasza:
Egyúttal mért nem raktad össze zacskostól! xDDD
2014. aug. 11. 23:44
 9/13 A kérdező kommentje:
Xdxd, de kib@.szott vicces... Tudod mikor keményen megdolgozok, hogy tudjak kicsit foglalkozni a simsonnal erre ilyen miattt ment el 13.000ft om, hogy bele kell ba...szni a dugóba a cuccost... Hát ez têbyleg nagyon vicces szerintem. Amúgy azóta se lett megcsinálva mert ma is 13 ora munka után már elhiheted, hogy nem volt kedvem nekiálni...majd a hétvégén vagy majd egyszer...
2014. aug. 13. 20:35
 10/13 anonim ***** válasza:

Azért tényleg vicces, ehhez már ész kell hogy azt a zacskó darabot ki vedd onnan.

Javaslok neked valamit, vidd el szakemberhez, mert ha te csinálod, akkor a 3. henger után lehet venned kell majd 4.-et is! :/

2014. aug. 14. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!