Gilera Typhon 50 esről mi a véleményetek, tapasztalat?
Figyelt kérdés
50 cm3 as 2 ütemű Gilera Typhon hoz jutok nagyon baráti áron.Ebben azonos a motor a 50 es runneréval ? Minareli blokk van benne ? A tulaj szerint 80 körül megy végsebességre ez lehetséges ? Fogyasztás ? És az egyik fontos tényező számomra mennyire lehet pakolni az ülés alatti csomagtartót ? Évjáratot nemtudok pontosan kb 98-2000 kiadás.Egy darab index bura hiányzik kb ehez milyen áron lehet hozzá jutni ?2010. jan. 13. 11:54
1/2 anonim válasza:
egy komplett indexbúra szett maximum 3000Ft, ha jól tudom ezek a robogók piaggio blokkosak, és léghűtésesek, a csomagtartóba olyan nagyon sok minden nem fér de egy-két kisebb dolgot bele lehet passzírozni de semmi féle képpen sem alkalmas a nagy bevásárlásokra. Igen elképzelhető hogy a végsebessége 80körül van, de inkább alatt 70el szerintem tuti elmegy.
2/2 anonim válasza:
nekem ilyenem van.
a bukósisakon kívül elfér benn egy mappa az iratoknak ,egy pár kesztyű,és egy 1L -es olajosüveg.
bevásárlásnál belefért simán 2db 2,5L-es üdítő. és még rengeteg hely maradt més belefért volna 2-1 olyan üveg :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!