Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a Kymco...

Mi a véleményetek a Kymco motorokról?

Figyelt kérdés

www.roboquad.hu

Azt tudom, hogy nem kínai, hanem tajvani cég.

2010. jan. 13. 10:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Papámnak az volt és használtam párszor, nekem nagyon bejött jó kis motor.
2010. jan. 13. 12:21
 2/8 anonim ***** válasza:
11%

szar

én nem vennék robogót, de max Yamahat vennék ha vennék

Kymco/Keeway/Rieju/ meg az összes gagyi +a hipermarket motorok kilőve

bár egyszer vennék egy 250-es praktikeres automata quadot és halálra gyaláznám :D

2010. jan. 13. 15:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Unokabátyámnak Agility-je van és elég fasza. Kis fogyasztás(kb. 2-2.5l) strapabíró jó gép. Már többször mentem vele gyorsulása nem túl jó, de a vége 70-75km/h, utazó kicsivel alatta, 65 körül. 2év és, ~10.000km után, csak annyi baja volt, hogy kiesett a támlájából(hátsó ülés) a pöcök ami tartja, de azt is gariba berakták. Szóval 4t ajánlom, ha jól tom HONDA blokkos, Kymko 2t-t még nem próbáltam.

Előzőnek ha valamihez nem értesz, ne mondj hülyeséget.

Szóval én mindenkinek bátran ajánlom a 4ütemüt, ha nem számít a gyorsulás és nem száguldozni akar.Ha mégis 125ccm vagy nagyobb.

2010. jan. 13. 21:31
 4/8 anonim válasza:

a Kymco elég jó kismotor gyártó, valóban nem kínai, hanem tajvani, ami sokkal jobb minőséget takar

a Keeway viszont kínai, olyan is

2010. máj. 26. 15:03
 5/8 anonim válasza:
Nekem most simsonom van és váltani akarok. Állandóan szarakodik, mindig van vele valami, ezzel szemben apámnak kymco agility-je van ami ugy megy mind a kisangyal. Amikor a Simsont vettem másra hallgattam h jó meg h alacsony fogyasztás meg olcso javítás...hát azóta megutáltam.Lehet hogy olcso a javítás de ku*vasokszor kell, plussz ugyanannyit eszik mint egy agility, és mégis megbízhatatlan hangos, büdös és mindig van vele valami. Szerintem megérik a pénzüket a kymco robogok, én csak ajánlani tudom 8az eddigi tapasztalataimból) és amint sikerül eladnom a simsont szeretnék egy agility 125-öset venni...
2010. jún. 6. 12:09
 6/8 zvarga75 válasza:
100%

Igen, tajvani és saját tapasztalatból mondhatom, hogy nyugodtan odasorolható a japán robogókhoz/motorokhoz. Nekem 3 robogóm is volt/van mind Kymco és maximálisan elégedett voltam/vagyok velük az eddig futott közel 100'000 km után is. A Keeway-t nem ismerem de az tényleg kínai.

Aki alapból leszaroz egy számára ismeretlen meg nem tapasztalt dolgot, az elég szűk látókörű. Nem a Kymco embere vagyok de nagyon körültekintően vásároltam és megnéztem a "motoros" országok motorosainak véleményét is Kymco ügyben: szinte nincs negatív vélemény, ja és a világon kb. a 4. legnagyobb motorgyártó...Csak 40 évet (4 nagy japán gyártó előnye)presztízs oldalról nehéz behozni, főleg manapság....

2011. márc. 7. 19:21
 7/8 anonim válasza:

Zvarga75: a szívemből szóltál. A kymco-ba törli itt mindenki a lábát, de (vajon miért?) főleg olyanok, akiknek a nickjük xy90-től xyxy98-ig számozódik.

Kérdező: alázatos, megbízható gyártó jó motorokkal.

2012. júl. 26. 22:25
 8/8 mocsokviktor válasza:

K@rva jók!

(Úgy hogy már hat nagy/kismotort elnyűttem)

2024. jan. 20. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!