Elképzelhető ilyen fogyasztás?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm oda volt Szegedről Balatonra nem autópályán 1.4 seat cordoba 2 személy + némi csomag 487 km-ert mentek és azt mondja hogy 16,48 L benzint tankoltak. nekem gyanús elképzelhető ez egyáltalán2014. aug. 7. 22:10
1/5 anonim válasza:
Elképzelhető. Tele tankkal indult, aztán már csak 16 litert tankolt amikor megérkezett.
:D
Persze a 3,5 literhez közeli fogyasztás úgy is elképzelhető, ha félúton vontatták.
:)
Szerintem.
2/5 szántóvető válasza:
így van,nem tankolta tele ilyen egyszerű.vagy csak kamuzik,ne higgy el mindent.
3/5 anonim válasza:
A spritmonitor.de oldalon is 4.3 a legkevesebb, ezt még el lehet érni, de ennél egy literrel kevesebbet aligha fog enni.
4/5 anonim válasza:
dízellel igen túlfújt kerékkel 70-80km/h,ja hogy ez benzines akkor kamu bár ha televolt tankolva és véletlenül benyomta tankoláskor a kis pöcköt az +5l aztán újratankolásnál meg nem akkor elképzelhető ha 70-80KM/h ment 21,48/4.87=4,41L
5/5 anonim válasza:
Tegnapelőtt több, mint 600 km-t utaztam az Audi A6 3.0 TDI-mel, úgy, hogy 10 litert tankoltam bele induláskor. Még volt benne majdnem 50 liter üzemanyag...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!