Ezek az autók kb mennyit fogyasztanak? Melyiket éri meg jobban?
2014. aug. 2. 21:20
1/8 anonim válasza:
4-12 liter, autótól függ. A Golf 3 ha nagyon kímélve van, akkor beéri 4-4.5 literrel, de a BMW simán bekajálja a 12 litert is. Én ezek közül csak a Golf3-at nézném meg, a többi az elég olcsó és kopottak is. Biztos nem keveset futottak és a kopottságukat nézve nem is nagyon vigyáztak rájuk.
2/8 anonim válasza:
A BMW 8 l körül lehet. A benzines VW-k sokat esznek, de az 1,9TDi 6-7l-rel beéri, ha kíméled, 5-re is leviheted.
3/8 anonim válasza:
jézusom... miféle váltó van abban a 318-ban? eszembe nem jutna...
a 110 lovas tdi passatban meg szarrá vannak törve a szellőzőrostélyok... ennyire szerette a tulaj az autóját, hogy szétverte a belteret ha épp ideges volt?
én először az 1.8-as passatot nézném meg ezek közül, 8-9 litert biztos megkajál, de ha nem mész sokat nem drágább mint a dízel, mivel az alkatrészek olcsóbbak...
4/8 anonim válasza:
normál használat esetén
passat: város 10, vegyes 8 körül
3-as golf: város 6, vegyes 5 körül
BMW : város 10-12, vegyes 8-9
4-es golf: város 8-9, vegyes 7 kb.
5/8 anonim válasza:
TDI pasat lemaradt, azis max 1 literrel eszik többet a TDI g3-as golfál
6/8 anonim válasza:
+1 a 4. hozzászólónak , ezek a reálisan várható fogyasztások
7/8 anonim válasza:
Gondoltál már arra, hogy nem csak német autók léteznek?
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat :)
Igen gondoltam
Japán autókra pl toyota vagy nissan stb..
a Francia autóktól tartok (sok negatívat hallottam róluk)
2014. aug. 8. 10:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!