Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit jelent hogy egy autó unalmas?

Mit jelent hogy egy autó unalmas?

Figyelt kérdés
Mostanába olvastam például pár toyota avensis tesztet és szinte mindegyikben ezt írták. Ez mit jelent? Semleges forma, egyszerű belső vagy mire gondolnak?
2014. aug. 6. 20:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Pontosan amire te is gondolsz. Semmitmondó, egyszerű külső, amit senki sem néz meg az utcán, belsejét sem fogod órákig nézegetni, csak minimális dolgok vannak rajta.
2014. aug. 6. 20:38
 2/6 A kérdező kommentje:

Én nem vagyok nagy toyota fan, inkább vennék egy mitsu lancert vagy mazda 3ast, de hogy ez egysemleges,unalmas forma lenne amit senki nem néz meg az utcán azt kétlem.

[link]

szerintem ez az autó baromi jól néz ki így ahogy van

2014. aug. 6. 20:43
 3/6 egySanyi ***** válasza:
Ránézel és azt mondod: 12 egy tucat. Hasonló, mint a többi, ha elmegy melletted nem fordulsz utána.
2014. aug. 6. 23:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát amit te linkeltél az egy új modell, mostanában gondolom már gyúrnak a dizájnra is, de amúgy ez szubjektív dolog is. A toyota autóit sokéven át jellemezte a jellegtelen dizájn, belül is egysíkú, komor szürkés-fekete belső, semmi kiemelkedő momentum, demmi dizájnolás, mint pl. egy alfánál,a hol majdnem minden kis beltéri elembe van valami "játékosság, pl. a szellőzőrostélyok stb.. Plusz még ott volt a toyota megbízhatósága, hoyg egy unalmas, érdektelen formájú, és egyéniségű, "karakter" nélküli autó, ami ráadásul sose romlik el és csak tankolni kell :D, tehát egy abszolút hazsnálati tárgy. De ez mind szubjektít azért és vanna szerintem kifejezetten pofás toyoták, pl. az első yaris, vagy 90-es évek hatcshback corolla-i, meg a toyota sportautók, de az persze más tészta...
2014. aug. 7. 12:01
 5/6 A kérdező kommentje:
Értem én, de mondjuk mondeo,passat, vagy skoda tesztekbe egybe se olvastam, hogy unalmasak, pedig azok se épp az izgalmasságukról híresek.
2014. aug. 7. 12:18
 6/6 anonim ***** válasza:
vw-re azért szokták mondani, mind1, nem kell ezzel mfoglalkozni :D az autós újságírók is csak részben objektívek
2014. aug. 7. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!