Audi A4 B5 jó autó?
Figyelt kérdés
Első autónak lenne 1,6-os motorral, olyan 900.000 forintból.
Azt tudom hogy a B6-os A4-nek az alumínium lengőkaros a futóműve ami nem olcsó.
Ennek ugye nem az?
2014. aug. 6. 18:55
1/6 A kérdező kommentje:
Annyi még lemaradt hogy A4 vagy BMW e36 320i?
2014. aug. 6. 18:57
2/6 anonim válasza:
Én csak az A4 1,9 tdi-ről tudok véleményt mondani. Szerintem nagyon jó választás nekünk is olyan van és sok ismerősömnek, mindenki megvan vele elégedve. A miénk már mindent megjárt 300ezer km-en keresztül és bizonyított. Arra viszont vigyázni kell hogy rendbe legyen, karban kell tartani a motorját, kopóalkatrészeket cserélni, légszűrőket tisztítani, olajcsere stb és akkor ki visz a világból.
3/6 anonim válasza:
Jó autó a B5-ös A4, jobb mint az E36 sokkal. De ha már a 320-al hasonlitod össze, akkor az Audinál is simán bevállalhatod a 2.4-es benzinest, igénytelen motor és nem eszik többet mint a 320i, ellenben valamivel erősebb is.
4/6 anonim válasza:
Vagy akár a 325i-t is, mert az a 100 köbcenti már tényleg mindegy.. :D
Jó autók voltak ezek, de már a legfiatalabb is lassan 14 éves. A B5 még szerintem nem alu kettős keresztlengőkaros. Nem értem miért akkora para ez? Igaz 100-130 000 egy első futómű felújítás, de utána évekig jó. Hasonló korú autóknál ezt ugyanúgy el fogod költeni, csak nem futóműre, hanem másra. AZ "öreg" autók már csak ilyenek.
5/6 anonim válasza:
én csak a logikát nem értem, hogy ha bmw-ből jöhet a 2 literes is, akkor A4-esből mért csak a leggyösszebb 1.6-os fér bele? Ha BMW 320i-ről beszélünk, akkor az audi meg legyen az 1.8 turbomotorral szerintem...
6/6 anonim válasza:
Az 1.8-ból volt szívó meg két turbós ( 150 és 180 lovas ). De felőlem mehet akár a 2.8 V6 is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!