Melyik Audi megfizethető? SOS!
Figyelt kérdés
Most akarok venni egy audit,csak meg nem vagyok biztos,abban,hogy melyiket válasszam! :/ 10 millát gyűjtöttem 3 év alatt! 26/L2014. júl. 29. 00:13
2/9 anonim válasza:
Régebbi A4-est vennék, vagy TT-t. Nem igazán részletezted, mik az igényeid. Mindenesetre én nem Audit vennék ennyiért (találsz jó állapotú e46-os M3-mast :3 de Te tudod...)
3/9 A kérdező kommentje:
Megnézem,köszi a választ! :)
2014. júl. 29. 11:17
4/9 anonim válasza:
Huhh, hát ebből komoly autót lehet venni, nem vagyok benne biztos, de lehet hogy kijön belőle egy Cabrió A3-mas vadonat újonnan, az igazi kis csajos autó.
5/9 A kérdező kommentje:
Jo otlet! ;) koszi
2014. júl. 30. 10:43
6/9 anonim válasza:
újonnan A1-est, A3-ast és A4-est tudsz venni, ezek közül az A3-ast ajánlanám én is. Használt audit akármilyet tudsz venni kivéve R8, még 5-8 évest A8-ast vagy Q7-est is, de ezeket inkább hagyjuk. Ha csajos autót akarsz, ami fenn is tartható, de még így is az átlagnál többe kerül szervízelni, akkor A3 vagy egy alig használt TT.
7/9 anonim válasza:
1 milláért vegyél autót, a többit tedd félre. Nem tart örökké a fiatalságod.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) mar választottam! :)
2014. aug. 1. 00:05
9/9 anonim válasza:
Gondolom, jól össze szoptad a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!