Audi 80 2. 0 E vélemények, tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2014. júl. 28. 18:21
1/25 anonim válasza:
2/25 anonim válasza:
Egyet kell értsek a felettem leírtakkal teljes mértékben.
Egy 4 ajtósom és egy cabrióm is van a típusból.
3/25 A kérdező kommentje:
Audi 80 2.0 E típus van van mindkettőből? 116LE? Jó választás?
2014. aug. 17. 19:34
4/25 anonim válasza:
Elég tartós és megbízható technika. Ha nem rozsdatemető akkor jó választás.
5/25 anonim válasza:
Nagyon jó kocsi. Ismerősömnél 15-20 éve megy hiba nélkül. Minden hétköznap munkába járás mellett (városban) hiba nélkül jár. Csak kapja meg a törődést a kötelező szervízt, az olajcserét stb, és hosszú évekig fog szolgálni.
6/25 anonim válasza:
A 116 lovas az véletlenül nem KE-Jetronicos? Azzal ezért jobb vigyázni, mert ha nem jó, akkor van baj :D
7/25 anonim válasza:
Erősebbet vegyed, mert a gyengébb nagyon vérszegény.
Viszont én már az utcára kifogom táblázni K és Ke -jet javítást nem vállalok, vigyék a sógorokhoz....
Nagy cumi a javítása!
Eszméletlen kényelmes, tartós, szép kocsi csak az a baj rossz helyen hajt :(
Hogyha nincs ismeretségedben K,Ke -jet jártas szerelő akkor a karbis verziót nézd, csak az gyengébb...
Gázost meg elfelejteni, egy jó gázost nem láttam se karbis se injectorosban.
8/25 anonim válasza:
Kisbobinak gázos 2.0E KE-Jetronicos 100-asa van és még működik :D
9/25 anonim válasza:
ahogy McClane leírta, nekem injektoros gázosom van, igaz nem tekerem vele a pedált csak 1 éve, de van benne bőven km,nem hagyott még cserben... :)
10/25 A kérdező kommentje:
Audi 80 2.0 E 85kw 116LE ABK motorkódos az Ke Jetronik-os?
2014. okt. 18. 23:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!