Bmw E30 318i vagy 320i? Vélemények, tapasztalatok, fogyasztás vásárlás előtt állok
Sziasztok!
BMW E30 at szeretnék venni egy ideje már nézegetem az autókat és 2 lehetséges van kiszemelve egy 318i és egy 320i ami ugye 6 hengeres
viszonylag hosszú terveim lennének az autóval egy telljes lakatolás, fényezés, esetleg egy másik motor bele a későbbiekben, kis ültetés, alufelni
viszont ezeket úgy csinálnám hogy közben használom mivel még tanulok ezért hétvégente lenne időm csinálni
ja és a kezdeti autóra 200e forintot szánok
Inkább egy 320.
Ennyiért tényleg csak széthajtott rozsdaboglyák vannak sajnos.
Amit két kilóért megveszel azt körbe kell majd lakatolni, komplett futómű felújítás szükséges és jó eséllyel a beltér is le van harcolva. Ez utóbbi a grízesebb, ugyanis ehhez már nem dobálnak minden sarkon normális bontott beltért ( mivel a legfiatalabbak is már 20-on túl vannak.
Ha van szerszám,műhely, akarás és keret, akkor belefoghatsz valami komolyabb mutatványba, ahhoz jó alap lehet egy két kilós bódé, viszont kell majd rá költeni majd bőségesen.
E közben használni? Háát szerintem felejtős. Esetleg az első időkben, amíg neki nem esel, utána pár hetet tuti állni fog.
Köszönöm!
persze tisztában vagyok vele hogy költeni kell rá nem is keveset, de én szeretném magamnak vagy minimális segítséggel megépíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!