Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az autóról?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2014. aug. 6. 13:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Az, hogy egy G astra. A Belseje fogjuk rá, hogy szép, de akkor is csak egy g astra. Bár látszik, hogy a tulaja foglalkozik vele bár az ilyen leültetett tuning astrákat sose szerettem.
2014. aug. 6. 13:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Az az ültetés nem csak hogy káros, de hülyén is néz ki, 3-4 centivel ha magasabban ülne még OK. A felniből egy mérettel kissebb is elég lett volna, ez már túlzás. A szemöldököt is le kéne szedni róla. Ha ezek nem lennének rajta, akkor jól mutatna - bár ahogy az első írta, ez akkor is csak eg G Astra.
2014. aug. 6. 13:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Annak tetszik aki szereti a tning csodákat nézni, mutogatni.

Hétköznapi használatra alkalmatlan.

Nekem pláne az lenne, amikor bevágom a peca, vagy diszkós cuccom és go

2014. aug. 6. 14:37
 4/6 A kérdező kommentje:

És ha egy Golf vagy egy Civic lenne megcsinálva így?

Golf: [link]

Civic: [link]

2014. aug. 6. 14:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem az autóval van a baj (bár az utolsó kettő szerintem 1000x jobb), hanem hogy ilyen állapotban utcára alkalmatlanok. Mutogatni, kiállításra, tuning találkozókra jók, de átlagos használatra nem.

Ha neked meg pont ilyen dolgokra kell, akkor a Golf nagyon jó lesz, bár nálunk minden 3. autó Golf, abból is minden 2. leültetett, szóval nem egy nagy ritkaság :) A Civic ebből a pontból jobb, hogy valamennyivel ritkább (legalábbis nekem ez az észrevételem, ezt külön kis is hangsúlyozom!!).

2014. aug. 6. 17:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék ilyen autót csak érdekelt más véleménye is.
2014. aug. 6. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!