Egy 1996 évjáratu honda civic sedant érdemes"tuningolni"?
Nem éri meg, sosem hozza vissza az árát és minden ismerősöd ki fog nevetni.
Az itteni fórumozók is leugatnak, meglátgod.
Viszont szerintem sokkal jobb mint minden nap/másnap a kocsmában ülni vagy pedig drogozni.
Engem nem érdekel hogy masok mit gondolnak, én költök eleget a verdámra és boldoggá tesz:)
Nah, a Kivik meg a Góf...
Nézd, ha szórni akarod a pénzed, hát szórd, én is azt teszem. Kétféle tuning van: az igényes és a boyracernek csúfolt.
Egy igényes tuningért még szerintem senkit nem szóltak le, sem itt sem máshol. Viszont ehhez ízlés kell, pénz és sok sok munka. A boyracer tuninghoz nem kell ízlés, pénzből is akár egy nullával kevesebb, hamar híres lehetsz a jajdecsúnya.blog.hu -segítségével és mi is jón derülünk majd.
Ha tuningolásra adod a fejed akkor mindenképp az első kategóriát válaszd. Egy igényes tuning egy eszmei értéket növelő beavatkozás, ami egy későbbi eladás esetén még hozhat némi pluszt a konyhára. Annyit természetesen soha, amennyit belefektettél, de ha megépíted álmaid autóját az érzés úgy is kárpótolni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!