Szerintetek melyik terepjárót érdemes megvenni? Lexus RX300 (1999), Land Rover Discovery (1996) vagy pedig Nissan Patrol?
ha IGAZI terep járó kell akkor land rover discovery
de én még ajánlanám a land rover defendert azzal valóban el tudsz akárhova jutni
Szerelő ismerőseim vannal. (Autóalkatrészelet árulok csapágy stb.) A nissan-nál rosszabb nincs. TEREPEN ESNEK SZÉT! Rossz a motor, a váltó se az igazi, na de a felfüggesztés?! Többet fizetsz érte mint az autó ért.
Lexus: Király gép, de nem terepre van. Mit jelent hogy terepre akarod? Föld út- sár?
Land Rover: Köztudott hogy a LAND ROVER a terepjárók királya! Édesapámnak Rover 214-ese volt, nem votl semmi baja csak a gyári kis tetőkárőit. Én a Land Rovert választanám mert óriási csomagterevan, a 2.5-ös dízellel IFÁ-t lehet kihúzni !! Elmegy mindenhol. Ha füldútra kell fél város/fél földút, nem nagy terep AKKOR LEXUS.
Köszi, akkor szerintem a Land Rovernél maradok, úgyis az állt hozzám a legközelebb!:) Amúgy a Lexus a használtauto.hu szerint terepjáró, azért írtam ezt!:)
Nem nagyzolás és mutogatás céljából akarok terepjárót! Szeretnék jövőre vagy 2 év múlva indulni a Bamakon, és addig is jó sokat akarok gyakorolni!:)
Még egyszer köszi a válaszokat Nektek, sokat segítettetek!:) Szép estét!:)
ha bamakon indulsz akkor csak land rover!
nincs mit ! :)
SOK SIKERT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!